Η Άννα Γουίντουρ απάντησε σε ερωτήσεις των Βικτόρια Μπέκαμ, Μάικλ Κορς και άλλων σταρ της μόδας

Η Άννα Γουίντουρ απάντησε σε ερωτήσεις των Βικτόρια Μπέκαμ, Μάικλ Κορς και άλλων σταρ της μόδας Facebook Twitter
0

Η Άννα Γουίντουρ μίλησε για την βιομηχανία της μόδας απαντώντας στις «πιεστικές» ερωτήσεις από σταρ του χώρου, ανάμεσά τους οι Βικτόρια Μπέκαμ και Μάικλ Κορς.

Η διάσημη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue συζήτησε για τα πάντα, από τις αγαπημένες της τάσεις στη τωρινή μόδα μέχρι πώς της αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο της.

Όταν την ρώτησε ο Olivier Rousteing, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balmain, ποιο είναι το ένα πράγμα που θα ήθελε ακόμη να δει σε μια πασαρέλα μετά από τόσα χρόνια, η Άννα Γουίντουρ απάντησε: «Δεν ήμουν σε αυτό το συγκεκριμένο σόου, αλλά οι πιο έμπειροι συνάδελφοι μού είπαν πως σε μια παλιά επίδειξη του οίκου Viktor & Rolf υπήρχαν χορευτές με κλακέτες. Εφόσον λατρεύω πραγματικά τις κλακέτες, θα ήθελα πολύ κάποιος νέος σχεδιαστής ή σχεδιάστρια να ενσωμάτωνε αυτόν τον χορό στο σόου του».

Η Άννα Γουίντουρ απάντησε σε ερωτήσεις των Βικτόρια Μπέκαμ, Μάικλ Κορς και άλλων σταρ της μόδας Facebook Twitter

Η ερώτηση της Βικτόρια Μπέκαμ ήταν πιο προσωπική. «Όταν βρίσκεσαι στο Λονδίνο για την Εβδομάδα Μόδας, αν βρεις καθόλου χρόνο, τι σου αρέσει να κάνεις;», ρώτησε η γνωστή σχεδιάστρια. «Πάντα προσπαθώ να πηγαίνω θέατρο όταν είμαι στο Λονδίνο», απάντησε η Άννα Γουίντουρ.

Ο Μάικλ Κορς απο την άλλη επέλεξε να ρωτήσει κάτι πιο απλό, αλλά καθόλου ασήμαντο. «Ποια νομίζεις πως ήταν τα σημαντικότερα σημεία της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης;», ήταν η ερώτησή του με την Άννα Γουίντουρ να απαντά: «Για μένα, η προσωπική έκφραση των σχεδιαστών μέσω της παρουσίασης των σόου τους ήταν μακράν το πιο ενδιαφέρον απόσπασμα της Εβδομάδας Μόδας. Ίσως το πιο συγκινητικό κομμάτι της εβδομάδας να ήταν όταν πήγα στο σόου του Μάικλ Κορς το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου και είδα όλους αυτούς τους εντυπωσιακούς, εκπληκτικά ντυμένους πυροσβέστες, στοιχισμένους όλους έξω από τους σταθμούς τους να κλαίνε».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ