Τον προηγούμενο μήνα η Άμπερ Χερντ δημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα από φωτογράφιση, όπου στέκεται μπροστά από έναν καθρέφτη φορώντας μαύρο κοστούμι και με ακάλυπτο το στήθος της.

 

Οι followers της είχαν προβλέψει τότε πολύ άμεσα πως το Instagram θα διέγραφε την φωτογραφία λόγω των αυστηρών κανόνων που έχει σχετικά με το γυμνό περιεχόμενο, όπως και συνέβη.

 


Το Σάββατο, η 33χρονη ηθοποιός επανήλθε στο ζήτημα καταγγέλλοντας τα διπλά στάνταρ της πλατφόρμας σχετικά με το γυμνό, αναδημοσιεύοντας την επίμαχη φωτογραφία, μόνο που αυτή τη φορά αντικατέστησε το πρόσωπο και το στήθος της με εκείνα του συμπρωταγωνιστή της στο «Aquaman», Τζέισον Μόμοα. 

 

«Προς τιμήν των αυστηρών και δίκαιων κανόνων του Instagram απέναντι στην προβολή της γυναικείας θηλής και εφόσον η δική μου απόλαυσε το σύντομο προνόμιο που δίνεται στους άντρες συναδέλφους μου... Αποφάσισα να αποτίνω φόρο τιμής αντικαθιστώντας την [φωτογραφία] με μια εικόνα που όντως συμμορφώνεται με τους αυστηρούς κανόνες του Instagram για το γυμνό», έγραψε στο μήνυμά της η ηθοποιός. 

 

«Δείτε τα stories μου για να ψηφίσετε ποιο σας αρέσει περισσότερο και σε ευχαριστώ Instagram, ζήτω το 2019!», πρόσθεσε η Άμπερ Χέρντ, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως δεν τρέχει τίποτα απολύτως με τον Τζέισον Μόμοα και πως απλώς προσπαθούσε να αποδείξει τα λεγόμενά της. «Παρεμπιπτόντως σε αγαπώ AquaHubbs! Συγγνώμη που χρησιμοποίησα τις φωτογραφίες σου για να δώσω έμφαση!», έγραψε σε ένα από τα σχόλια της φωτογραφίας.