Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της

Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Facebook Twitter
0

Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού κυκλοφόρησαν όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε στα βραβεία Γκράμι χωρίς τον Κρίστιαν Καρίνο ή το δαχτυλίδι αρραβώνων του και τώρα εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε επισήμως πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. 

Μετά από πέντε μήνες έντονης φημολογίας, εκπρόσωπος της Lady Gaga επιβεβαίωσε στο περιοδικό People πως διαλύθηκε ο αρραβώνας της με τον Κρίστιαν Καρίνο. 

Η 32χρονη τραγουδίστρια και ο 49χρονος ατζέντης διασημοτήτων και μάνατζερ της ίδιας της, διατηρούσαν σχέση τα τελευταία δυο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Οκτώβριο. 

Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Facebook Twitter
Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Facebook Twitter

Η Lady Gaga είχε ανακοινώσει πως αρραβωνιάστηκε στη διάρκεια μιας ομιλίας της στο 25th Annual Women in Hollywood Celebration του Elle. Πηγή από το περιβάλλον της είχε σχολιάσει τότε πως «ο Κρίστιαν είναι μια δύναμη του καλού που την κρατάει προσγειωμένη και κατανοεί την καριέρα της». 

   

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα, η σχέση τους έληξε χωρίς δράματα. «Απλώς δεν λειτουργούσε άλλο. Μερικές φορές οι σχέσεις τελειώνουν. Δεν υπάρχει καμία δραματική ιστορία από πίσω», είπε πηγή στο People. 

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι δεν πάει καλά όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε ασυνόδευτη και χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων της στα Βραβεία Γκράμι, ενώ στον ευχαριστήριο λόγο της δεν έκανε επίσης καμία αναφορά σε εκείνον, όπως συνήθιζε παλαιότερα. 

View this post on Instagram

Wearing @tiffanyandco ✨ #GRAMMYs

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού, στην Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram χωρίς επίσης την παραμικρή αναφορά στον Καρίνο. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM