H πιο ισχυρή γυναίκα της μόδας κρύβεται πίσω από το ντύσιμο της Χίλαρι

H πιο ισχυρή γυναίκα της μόδας κρύβεται πίσω από το ντύσιμο της Χίλαρι Facebook Twitter
1

 

H πιο ισχυρή γυναίκα της μόδας κρύβεται πίσω από το ντύσιμο της Χίλαρι Facebook Twitter

Είναι γνωστό πως η πολιτικές μάχες, ειδικά στην προεκλογική περίοδο, απαιτούν μια ολόκληρη στρατηγική σχεδιασμού για την κάθε λεπτομέρεια. Από τις ομιλίες και τη διαχείριση των social media μέχρι το πώς και πού θα εμφανιστεί ο κάθε υποψήφιος. Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι φυσικά η εικόνα: τα ρούχα και το στιλ που επιλέγει ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να αντανακλούν δυναμισμό και να αναδεικνύουν την ηγετική πλευρά του χωρίς να δίνουν την παραμικρή αφορμή για σχόλια, αλλά και χωρίς να καταλήγουν αδιάφορα.

Στην περίπτωση της Χίλαρι Κλίντον φαίνεται πως γι' αυτό δούλεψαν οι καλύτεροι - για την ακρίβεια η ισχυρότερη γυναίκα της παγκόσμιας μόδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βusiness of Fashion, η σιδηρά κυρία της Vogue, ήταν η σύμβουλος της υποψήφιας 

για την προεδρία των ΗΠΑ.

H πιο ισχυρή γυναίκα της μόδας κρύβεται πίσω από το ντύσιμο της Χίλαρι Facebook Twitter

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Κλίντον έχει διαβουλεύσεις με την Anna Wintour, editor-in-chief της αμερικανικής Vogue και σε ορισμένες περιπτώσεις, η Wintour προσέγγισε και διάσημους σχεδιαστές για να προμηθεύσουν με ρούχα την Κλίντον, η οποία έκανε κυρίως εμφανίσεις με ρούχα αμερικανών designers.

Μπορεί σε κάποιους να φαντάζει υπερβολική μια τέτοια συνεργασία, αλλά τα στοιχεία της Google δείχνουν πως κάθε άλλο παρά πολυτέλεια ήταν. Σύμφωνα με το Vox.com, πριν την ιστορική ομιλία της Κλιντον όπου έλαβε το χρίσμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών η αναζήτηση" Τι φορά η Χίλαρι Κλίντον;" ήταν αυτή που σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση συγκριτικά με τις άλλες που σχετίζονταν με το όνομά της.Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετουργίες για τον Νέο Κόσμο: Ένα νέο αστικό φεστιβάλ για όσους ζουν ή βγαίνουν «στην άλλη όχθη» της Συγγρού

Πολιτισμός / H γειτονιά του Νέου Κόσμου απέκτησε ένα ολόδικό της φεστιβάλ

Από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου, σε ένα νεοκλασικό σπίτι του ‘30, το Τέρας μαζεύει τους γείτονες του σε 7 ημέρες για να παρουσιάσουν 14 διαφορετικές «τελετουργίες» οι οποίες περιλαμβάνουν εκθέσεις και τραπεζώματα, μια παράσταση και ετερόκλητες μουσικές επιλογές. Σε αυτό το φεστιβάλ θα δούμε τους παλιούς της γειτονιάς δίπλα τους νεότερους, τον θρυλικό κύριο Batman και ένα pop up με τα άνθη του Rizom στο ίδιο πρόγραμμα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

1 σχόλια
Η κ. Κλίντον έχει κάνει τις πιό άνισες και αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις κατά την διάρκεια των ετών που βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.Θρυλικές επίσης παραμένουν οι μεταμορφώσεις ( ή παραμορφώσεις) της κόμμωσής της.Σίγουρα τελευταία την προσέχουν πολύ καλύτερα οι συνεργάτες της. Αποτέλεσμα οι σχετικά επιτυχημένες μονοχρωματικές εμφανίσεις. Στα λευκά όπως της φωτογραφίας, ή με ηλεκτρικό μπλέ μπροστά σε ομοιόχρωμο φόντο, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται η μέτρια σιλουέτα και να προβάλλεται αποκλειστικά το πρόσωπο (θετικό το λες;)