H «Νοικοκυρά σε απόγνωση» Φελίσιτι Χόφμαν αποφυλακίστηκε μετά από μόλις 12 μέρες

H «Νοικοκυρά σε απόγνωση» Φελίσιτι Χόφμαν αποφυλακίστηκε μετά από μόλις 12 μέρες Facebook Twitter
Φωτογραφία της Φελίσιτι Χόφμαν από το μικρό διάστημα που πέρασε ως φυλακισμένη
0

Ούτε δύο εβδομάδες δεν πέρασε στη φυλακή η ηθοποιός Φελίσιτι Χόφμαν, η πρώτη από τους «πλούσιους και διάσημους» γονείς που φυλακίστηκαν μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου εξαπάτησης σε πανεπιστήμια προκειμένου να εισαχθούν σε αυτά τα παιδιά τους.

Η Χόφμαν αποφυλακίστηκε σήμερα, δύο ημέρες νωρίτερα από την ολοκλήρωση της ποινής της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 ημερών και κανονικά επρόκειτο να αποφυλακιστεί την Κυριακή. Ωστόσο μια εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής φυλακής Ντάμπλιν της Καλιφόρνιας εξήγησε ότι πολιτική τους είναι να αφήνονται πρόωρα ελεύθεροι οι κρατούμενοι η ποινή των οποίων πρόκειται να λήξει το Σαββατοκύριακο.

Η 56χρονη ηθοποιός είχε παραδοθεί μόνη της στις αρχές στις 15 Οκτωβρίου. Η Χόφμαν είχε δηλώσει ένοχη για συνωμοσία επειδή κατέβαλε 15.000 δολάρια σε κάποιον ώστε να διορθωθεί κρυφά το γραπτό της κόρης της, Σοφίας, στις εισαγωγικές εξετάσεις των κολεγίων. Έχουν ασκηθεί διώξεις συνολικά σε 52 ανθρώπους για αυτό το σκάνδαλο, στο οποίο εύποροι γονείς κατέβαλαν χρήματα για να εισαχθούν τα παιδιά τους σε κορυφαία πανεπιστήμια, όπως στο Γιέιλ, το Στάνφορντ και το Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας.

Η ηθοποιός, που έχει βραβευτεί με Έμι και ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας για την ταινία Transamerica, ισχυρίστηκε ότι η κόρη της δεν γνώριζε τίποτα, μέχρι που οι αρχές την συνέλαβαν στις 12 Μαρτίου. Λίγες ημέρες αργότερα, το κολέγιο που την είχε κάνει δεκτή ανακάλεσε την εισαγωγή της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM