H «Νοικοκυρά σε απόγνωση» Φελίσιτι Χόφμαν αποφυλακίστηκε μετά από μόλις 12 μέρες

H «Νοικοκυρά σε απόγνωση» Φελίσιτι Χόφμαν αποφυλακίστηκε μετά από μόλις 12 μέρες Facebook Twitter
Φωτογραφία της Φελίσιτι Χόφμαν από το μικρό διάστημα που πέρασε ως φυλακισμένη
0

Ούτε δύο εβδομάδες δεν πέρασε στη φυλακή η ηθοποιός Φελίσιτι Χόφμαν, η πρώτη από τους «πλούσιους και διάσημους» γονείς που φυλακίστηκαν μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου εξαπάτησης σε πανεπιστήμια προκειμένου να εισαχθούν σε αυτά τα παιδιά τους.

Η Χόφμαν αποφυλακίστηκε σήμερα, δύο ημέρες νωρίτερα από την ολοκλήρωση της ποινής της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 ημερών και κανονικά επρόκειτο να αποφυλακιστεί την Κυριακή. Ωστόσο μια εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής φυλακής Ντάμπλιν της Καλιφόρνιας εξήγησε ότι πολιτική τους είναι να αφήνονται πρόωρα ελεύθεροι οι κρατούμενοι η ποινή των οποίων πρόκειται να λήξει το Σαββατοκύριακο.

Η 56χρονη ηθοποιός είχε παραδοθεί μόνη της στις αρχές στις 15 Οκτωβρίου. Η Χόφμαν είχε δηλώσει ένοχη για συνωμοσία επειδή κατέβαλε 15.000 δολάρια σε κάποιον ώστε να διορθωθεί κρυφά το γραπτό της κόρης της, Σοφίας, στις εισαγωγικές εξετάσεις των κολεγίων. Έχουν ασκηθεί διώξεις συνολικά σε 52 ανθρώπους για αυτό το σκάνδαλο, στο οποίο εύποροι γονείς κατέβαλαν χρήματα για να εισαχθούν τα παιδιά τους σε κορυφαία πανεπιστήμια, όπως στο Γιέιλ, το Στάνφορντ και το Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας.

Η ηθοποιός, που έχει βραβευτεί με Έμι και ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας για την ταινία Transamerica, ισχυρίστηκε ότι η κόρη της δεν γνώριζε τίποτα, μέχρι που οι αρχές την συνέλαβαν στις 12 Μαρτίου. Λίγες ημέρες αργότερα, το κολέγιο που την είχε κάνει δεκτή ανακάλεσε την εισαγωγή της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη: Παρουσίασε την Εθνική Στρατηγική για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς από την κλιματική αλλαγή

Το έργο αποτελεί μέρος της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στον τομέα του πολιτισμού και σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας
THE LIFO TEAM
ΚΛΕΙΔΙ ΣΑΜΙΚΟΥ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Σημαντικά ευρήματα από την ανασκαφή στο Κλειδί Σαμικού

Αρχαιολόγοι αποκάλυψαν στοιχεία για τη λειτουργία αρχαίου ναού του 6ου αιώνα π.Χ., καθώς και πλήθος αντικειμένων που ενισχύουν την υπόθεση ότι ένας από τους χώρους του χρησιμοποιούνταν ως αρχείο
THE LIFO TEAM
ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM