H Κιμ Καρντάσιαν μιλά για τη μητρότητα και εξηγεί γιατί πλέον απέχει περισσότερο από τα social media

H Κιμ Καρντάσιαν μιλά για τη μητρότητα και εξηγεί γιατί πλέον απέχει περισσότερο από τα social media Facebook Twitter
0

Με μια εντυπωσιακή γούνα κι έχοντας επιστρέψει στα μαύρα, μακριά της μαλλιά, η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου περιοδικού The New York Times Style Magazine με έδρα την Σιγκαπούρη.

Η 36χρονη σταρ μίλησε για τη ζωή της σαν μητέρα, τα δύο της παιδιά και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί λίγο από τα social media καθώς μεγαλώνει, επειδή «βλέπεις τη ζωή διαφορετικά». Επίσης, μίλησε και για την λατρεία της για τη μόδα, ποζάροντας για τις ανάγκες της φωτογράφισης δια χειρός Tok Wei Lun με γούνα, βελούδο και δαντέλα. 

Στη συνέντευξή της, δηλώνει πως της αρέσει πολύ που είναι μητέρα. «Όλος μου ο κόσμος είναι τα παιδιά μου, είναι τα μόνα για τα οποία νοιάζομαι... από κυριολεκτικά το τελευταίο πράγμα που κάνουν σε αυτά που φορούν, μέχρι όλες τις δραστηριότητές τους. Λατρεύω να είμαι η μαμά τους. Δεν κάνω παρέα με τους φίλους μου τόσο πολύ επειδή πρέπει να είμαι με τα παιδιά μου», λέει η Κιμ. 


Thank you T Magazine Singapore @tsingapore ? @dennisleupold Editor in Chief @jumiusw Creative Director @jackwangg Stylist @zhuoweilun Hair @chrisappleton1 Makeup @makeupbymario Nails by Kayley Phan Production @sodachris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Laid and slayed @kimkardashian ? #chrisappletonhair @makeupbymario @dennisleupold @tsingapore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις




Επίσης παραδέχεται πως λατρεύει να ντύνει τα παιδιά της, ακόμη και με μεταποιημένα ρούχα. «Έχει πλάκα να προσπαθείς να καταλάβεις πώς θέλουν να ντύνονται και να φτιάξεις ωραία ρούχα για παιδιά. Πάντα κόβουμε και ράβουμε πράγματα ή παίρνουμε παλιά δικά μου φορέματα και τα φτιάχνουμε στο μέγεθος της North», σχολιάζει.

Τέλος, εξομολογείται πως πλέον δημοσιεύει στα social media πολύ λιγότερα συγκριτικά με μερικά χρόνια πριν. «Είναι αστείο. Να συμβαίνουν τόσα πράγματα στο σπίτι αλλά αν δεν τα ποστάρεις, ο κόσμος πιστεύει πως δεν έγιναν ποτέ. Οπότε θα πουν, "Δεν έχει ποστάρει τίποτα με τις αδερφές της, πρέπει να είναι τσακωμένες". Αλλά πλέον δεν αναλώνομαι όσο παλιότερα. Όταν συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα και να το ακούσουν τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι, βλέπεις τη ζωή αλλιώς», λέει η Κιμ.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM
Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του As You Like It στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του Σαίξπηρ στο Λονδίνο

Το As You Like It θα παρουσιαστεί στο The Space Theatre από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου 2026, ενώ η ομάδα ετοιμάζει και το Twelfth Night στη Βαρκελώνη την 1η Αυγούστου, στην πρώτη της εμφάνιση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
THE LIFO TEAM
Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Πολιτισμός / Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο συγγραφέας και ηθοποιός συνελήφθη στις 16 Νοεμβρίου 2025, αφού βρέθηκε στην τσάντα του ποσότητα ουσίας που περιείχε MDMA.
THE LIFO TEAM
Ο Camus, το Sirat και η επιστροφή της κινηματογραφικής αγωνίας

Πολιτισμός / Ο Καμύ του Φρανσουά Οζόν, το Sirat και η επιστροφή της κινηματογραφικής αγωνίας

Από το νέο The Stranger του François Ozon μέχρι το εφιαλτικό Sirat, το σινεμά δείχνει να ξαναβρίσκει μια παλιά του εμμονή: την αγωνία, τη ναυτία, την αίσθηση ότι ο κόσμος έχει χάσει το σταθερό του νόημα. Και ίσως αυτό να μην είναι καθόλου τυχαίο.
THE LIFO TEAM
Fairuz: όταν ο ύμνος της λιβανέζικης αντοχής αρχίζει να ακούγεται σαν θρήνος

Πολιτισμός / Fairuz: όταν ο ύμνος της λιβανέζικης αντοχής αρχίζει να ακούγεται σαν θρήνος

Το πιο εμβληματικό πατριωτικό τραγούδι της Fairuz δεν ακούγεται πια για όλους ως ύμνος ελπίδας. Για πολλούς νεότερους Λιβανέζους, το Bahebak Ya Lebnan κουβαλά πλέον μαζί του τον πόλεμο, τη νοσταλγία και την εξάντληση μιας χώρας που μοιάζει να επιστρέφει ξανά και ξανά στην ίδια πληγή.
THE LIFO TEAM
Ο Bruce Springsteen ξανακάνει το ροκ πολιτική πράξη

Πολιτισμός / Ο Bruce Springsteen ξανακάνει το ροκ πολιτική πράξη

Με νέα πολιτικά τραγούδια, ανοιχτές επιθέσεις στον αυταρχισμό και μια περιοδεία που ξεκινά από τη Μινεάπολη, ο Springsteen επιστρέφει όχι ως θρύλος της ροκ που αναπολεί το παρελθόν, αλλά ως καλλιτέχνης που επιμένει να μιλά στο παρόν.
THE LIFO TEAM
Τι κάνουν το American Psycho και η Marina Abramovic στο νέο Tristan του Met;

Πολιτισμός / Τι κάνουν το American Psycho και η Marina Abramovic στο νέο Tristan του Met;

Το νέο Tristan του Met δεν πουλά μόνο Wagner και μεγάλα ονόματα, αλλά μια ολόκληρη αισθητική μηχανή: μαχαίρια, διπλασιασμούς, προβολές, σωσίες και εικαστικές αναφορές που πηγαίνουν από τη Marina Abramovic ως το American Psycho.
THE LIFO TEAM
Τι έδειξε η ενάλια αρχαιολογική έρευνα στην Ασίνη

Πολιτισμός / Τι έδειξε η ενάλια αρχαιολογική έρευνα στην Ασίνη

Χάρη στην ευνοϊκή τοποθεσία της, που προσφέρει ένα φυσικό λιμάνι, αλλά και ένα ύψωμα που συνέβαλε στην αμυντική της ικανότητα, η θέση αυτή κατοικήθηκε ήδη από τους προϊστορικούς, με μία συνέχεια έως τους ιστορικούς χρόνους
THE LIFO TEAM
Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Πολιτισμός / Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Η νέα συνεργασία της Evian με τον Jeff Koons φέρνει το Balloon Dog σε ροζ και μπλε εκδοχή πάνω σε συλλεκτικές φιάλες still και sparkling water. Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: art branding για τραπέζια που θέλουν να φαίνονται πιο ακριβά απ’ ό,τι είναι.
THE LIFO TEAM
Μουσείο στο Μόναχο επιστρέφει πίνακα που πουλήθηκε στα χρόνια του ναζισμού

Πολιτισμός / Μουσείο στο Μόναχο επιστρέφει πίνακα που πουλήθηκε στα χρόνια του ναζισμού

Το Interieur mit Kindern (Die Geschwister) βρισκόταν από το 1972 στις Βαυαρικές Κρατικές Συλλογές Ζωγραφικής. Τώρα επιστρέφει στους απογόνους του Goldschmidt, μετά την έρευνα που έδειξε ότι η πώλησή του συνδέεται άμεσα με τις διώξεις του ναζιστικού καθεστώτος.
THE LIFO TEAM