H Κιμ Καρντάσιαν μιλά για τη μητρότητα και εξηγεί γιατί πλέον απέχει περισσότερο από τα social media

H Κιμ Καρντάσιαν μιλά για τη μητρότητα και εξηγεί γιατί πλέον απέχει περισσότερο από τα social media Facebook Twitter
0

Με μια εντυπωσιακή γούνα κι έχοντας επιστρέψει στα μαύρα, μακριά της μαλλιά, η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου περιοδικού The New York Times Style Magazine με έδρα την Σιγκαπούρη.

Η 36χρονη σταρ μίλησε για τη ζωή της σαν μητέρα, τα δύο της παιδιά και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί λίγο από τα social media καθώς μεγαλώνει, επειδή «βλέπεις τη ζωή διαφορετικά». Επίσης, μίλησε και για την λατρεία της για τη μόδα, ποζάροντας για τις ανάγκες της φωτογράφισης δια χειρός Tok Wei Lun με γούνα, βελούδο και δαντέλα. 

Στη συνέντευξή της, δηλώνει πως της αρέσει πολύ που είναι μητέρα. «Όλος μου ο κόσμος είναι τα παιδιά μου, είναι τα μόνα για τα οποία νοιάζομαι... από κυριολεκτικά το τελευταίο πράγμα που κάνουν σε αυτά που φορούν, μέχρι όλες τις δραστηριότητές τους. Λατρεύω να είμαι η μαμά τους. Δεν κάνω παρέα με τους φίλους μου τόσο πολύ επειδή πρέπει να είμαι με τα παιδιά μου», λέει η Κιμ. 


Thank you T Magazine Singapore @tsingapore ? @dennisleupold Editor in Chief @jumiusw Creative Director @jackwangg Stylist @zhuoweilun Hair @chrisappleton1 Makeup @makeupbymario Nails by Kayley Phan Production @sodachris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Laid and slayed @kimkardashian ? #chrisappletonhair @makeupbymario @dennisleupold @tsingapore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις




Επίσης παραδέχεται πως λατρεύει να ντύνει τα παιδιά της, ακόμη και με μεταποιημένα ρούχα. «Έχει πλάκα να προσπαθείς να καταλάβεις πώς θέλουν να ντύνονται και να φτιάξεις ωραία ρούχα για παιδιά. Πάντα κόβουμε και ράβουμε πράγματα ή παίρνουμε παλιά δικά μου φορέματα και τα φτιάχνουμε στο μέγεθος της North», σχολιάζει.

Τέλος, εξομολογείται πως πλέον δημοσιεύει στα social media πολύ λιγότερα συγκριτικά με μερικά χρόνια πριν. «Είναι αστείο. Να συμβαίνουν τόσα πράγματα στο σπίτι αλλά αν δεν τα ποστάρεις, ο κόσμος πιστεύει πως δεν έγιναν ποτέ. Οπότε θα πουν, "Δεν έχει ποστάρει τίποτα με τις αδερφές της, πρέπει να είναι τσακωμένες". Αλλά πλέον δεν αναλώνομαι όσο παλιότερα. Όταν συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα και να το ακούσουν τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι, βλέπεις τη ζωή αλλιώς», λέει η Κιμ.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM