H Cardi B φορά το ασχημότερο sneaker της χρονιάς

H Cardi B φορά το ασχημότερο sneaker της χρονιάς Facebook Twitter
0

Κάποιοι τα λατρεύουν, πολλοί τα βρίσκουν απεχθή και κακόγουστα και η Cardi B μόλις τα φόρεσε. Είναι τα άσχημα- πολύ άσχημα- sneakers των Dsquared2, ένα ζευγάρι παπούτσια που μοιάζει με φάρσα.

Η τάση των λεγόμενων άσχημων παπουτσιών, συνεχίζει ακάθεκτη για την ώρα αν και πολλοί στοιχημάτιζαν πως πριν το τέλος του έτους, τα ογκώδη αθλητικά παπούτσια θα είχαν γίνει ένα ακόμη στιλιστικό faux pas.

Όταν η συλλογή των Dean και Dan Caten έκανε την πρεμιέρα της σχεδόν όλοι νόμιζαν πως τα παπούτσια τους είχαν ξεπεράσει το όριο και πως ήταν απλά ένα σαρκαστικό σχόλιο για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτή η παράξενη μανία.

Να που όμως κυκλοφόρησαν και η γνωστή ράπερ το φόρεσε. Και όπως γράφει το Dazed είναι η πρώτη. Το θέμα είναι βέβαια αν θα είναι και η μοναδική ή αν όντως θα δούμε αυτά τα δίπατα, τερατώδη υποδήματα στο δρόμο.

«Δεν μπορεί κανείς να συγκλονιστεί που η Cardi είναι η πρώτη που τα φόρεσε, γιατί είναι γνωστή η τάση της να πειραματίζεται», γράφει η Vogue, αλλά σημειώνει πως κατά τη δική τη εκτίμηση, αυτά τα παπούτσια δεν θα γίνουν τάση.

Tα sneakers της Cardi B εκτιμάται πως είναι κάποια υβριδική παραλλαγή του σχεδίου «The Giant Sandals» που είχαν παρουσιαστεί το καλοκαίρι.

H Cardi B φορά το ασχημότερο sneaker της χρονιάς Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM