Google 2018: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι μουσικοί της χρονιάς σε αναζητήσεις

Google 2018: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι μουσικοί της χρονιάς σε αναζητήσεις Facebook Twitter
0

Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους μουσικούς καλλιτέχνες, για τους οποίους έγιναν οι περισσότερες αναζητήσεις στην πλατφόρμα το 2018.

Η ποπ σταρ, Ντέμι Λοβάτο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών και την παραμονή της στη συνέχεια σε κέντρο απεξάρτησης.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα προτάθηκε για βραβείο Grammy στην κατηγορία Καλύτερο Ντουέτο για την εμφάνισή της ως guest στο τραγούδι της Κριστίνα Αγκιλέρα «Fall in Line».

Το τραγούδι της Ντέμι Λοβάτο έγινε 4 φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ το φετινό καλοκαίρι.

Στη δεύτερη θέση είναι το συγκρότημα Spice Girls. Το 2018 πύκνωσαν οι φήμες περί επικείμενης επανασύνδεσης του συγκροτήματος, οι οποίες τελικά επαληθεύθηκαν τον περασμένο χρόνο, όταν επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της βρετανικής γυναικείας μπάντας.

Στην τρίτη θέση είναι η Cardi B. η οποία κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ της «Invasion of Privacy» τον περασμένο Απρίλιο.

Η ράπερ στη συνέχεια βρέθηκε σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα για τον καυγά της με τη Νίκι Μινάζ και τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Offset, μέλος των Migos.

Ο Τσάιλιντις Γκαμπίνο κατέλαβε την τέταρτη θέση μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού με πολιτικό μήνυμα «This is America». Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σκηνοθετημένο από τον Χίρο Μουράι προκάλεσε εκτεταμένες συζητήσεις για την πληθώρα κρυφών νοημάτων και την προκλητική έκφρασή του. Αναφορές στα σκίτσα του Τζίμ Κρόου (καρικατούρα μαύρου δούλου που εμφανιζόταν στις αμερικανικές επιθεωρήσεις του 19ου αιώνα από τον οποίο πήραν το όνομα νόμοι που επέβαλαν τον φυλετικό διαχωρισμό στις νότιες πολιτείες μετά τον εμφύλιο πόλεμο) και εικόνες ένοπλης βίας συνθέτουν το βίντεο.

Η λίστα με τους 10 μουσικούς με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google είναι:

Demi Lovato

Spice Girls

Cardi B

Childish Gambino

Tallia Storm

George Ezra

Sigrid

Fleur East

Kendrick Lamar

Rick Ross

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» άνδρες στη νέα της ταινία

Πολιτισμός / Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» τους άνδρες στη νέα της ταινία

Στο «Ladies First», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix, η Ρόζαμουντ Πάικ ζει σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες έχουν την εξουσία και οι άνδρες υφίστανται τα στερεότυπα. Η ίδια δηλώνει ότι το διασκέδασε και αγκαλιάζει τον τίτλο της «lesbian icon».
THE LIFO TEAM
Πέθανε άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Πολιτισμός / Πέθανε ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Συγκρίνοντας εικόνες ονλάιν, από το σπίτι του σε ένα νησάκι της Δανίας, αποκάλυψε ότι ένας επιμελητής του Μουσείου είχε κλέψει και μεταπωλήσει πάνω από 1.000 θησαυρούς του, κυρίως Ελληνικούς και Ρωμαϊκούς.
THE LIFO TEAM
Η Lupita Nyong’o για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Πολιτισμός / Η Λουπίτα Νιόνγκο για την «Οδύσσεια» του Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που υποδύεται την Ωραία Ελένη και την Κλυταιμνήστρα στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, απάντησε στην ακροδεξιά κριτική για το casting της, λέγοντας ότι δεν σκοπεύει να σπαταλήσει τον χρόνο της απαντώντας.
THE LIFO TEAM
Η Kristina Rozhkova φωτογραφίζει μια γενιά που έφτιαξε παραμύθια για να μη φοβάται

Πολιτισμός / Η Kristina Rozhkova φωτογραφίζει μια γενιά που έφτιαξε παραμύθια για να μη φοβάται

Στο Unbewitched, η Ρωσίδα φωτογράφος Kristina Rozhkova καταγράφει νέους ανθρώπους που ζουν ανάμεσα στην πολιτική ασφυξία, την καταστολή, την εξορία και την ανάγκη να επινοήσουν άλλους κόσμους.
THE LIFO TEAM
Η Nancy Honey φωτογραφίζει τη στιγμή που ένα κορίτσι αρχίζει να κοιτάζει τον εαυτό του

Πολιτισμός / Η Nancy Honey φωτογραφίζει τη στιγμή που ένα κορίτσι αρχίζει να κοιτάζει τον εαυτό του

Με αφορμή την αναδρομική της έκθεση στο Λονδίνο, η cult φωτογράφος Nancy Honey μιλά για τη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση, για το γυναικείο σώμα ως εικόνα προς κατανάλωση και για τη χαρά ως μια πολύ σοβαρή υπόθεση.
THE LIFO TEAM
Η Louis Vuitton ξαναφέρνει τον Κιθ Χάρινγκ στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Louis Vuitton ξαναφέρνει τον Κιθ Χάρινγκ στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη, ο Νικολά Γκεσκιέρ έστησε μια επίδειξη Louis Vuitton πάνω στην πιο γοητευτική αντίφαση της πόλης: την παλιά αριστοκρατική λάμψη της Frick Collection και την ενέργεια του Κιθ Χάρινγκ, του καλλιτέχνη που έκανε το μετρό, τον δρόμο και την queer μνήμη μέρος της ποπ ιστορίας.
THE LIFO TEAM
Η Σάντρα Χίλερ μπορεί να γράψει ιστορία στα Όσκαρ με τέσσερις υποψηφιότητες την ίδια χρονιά ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πολιτισμός / Η Σάντρα Χίλερ μπορεί να γράψει ιστορία στα Όσκαρ με τέσσερις υποψηφιότητες την ίδια χρονιά

Με το Fatherland να συζητιέται ήδη στις Κάννες, το Project Hail Mary να την κάνει γνωστή στο μεγάλο αμερικανικό κοινό και άλλες δύο ταινίες στον δρόμο προς τα βραβεία, η Σάντρα Χίλερ μπαίνει πρόωρα σε μια οσκαρική συζήτηση που μέχρι φέτος θα ήταν αδύνατη.
THE LIFO TEAM
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιτέθηκε σε Τραμπ και Ellison λίγο πριν το τέλος του Late Show

Πολιτισμός / Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιτέθηκε σε Τραμπ και Ellison λίγο πριν το τέλος του Late Show

Στο προτελευταίο επεισόδιο του The Late Show, ο Μπρους Σπρίνγκστιν στήριξε ανοιχτά τον Στίβεν Κόλμπερτ, κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι «δεν αντέχει το αστείο» και στόχευσε τους Larry και David Ellison, λίγο πριν το οριστικό φινάλε της εκπομπής.
THE LIFO TEAM
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποχώρησε και ο Ματ Ντέιμον ετοιμάζεται για τη νέα ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ματ Ντέιμον μπαίνει στη νέα ταινία των δημιουργών του Everything Everywhere All at Once μετά την αποχώρηση του Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά τον οσκαρικό θρίαμβο του Everything Everywhere All at Once, οι Daniels ετοιμάζουν τη νέα τους ταινία στη Universal και το πρότζεκτ έχει ήδη την πρώτη του ανατροπή: ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποχώρησε, ενώ ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις για έναν από τους βασικούς ρόλους.
THE LIFO TEAM
Ο gay πορνοστάρ François Sagat στις Κάννες, σε μια ταινία για έναν influencer που γίνεται στρέιτ

Πολιτισμός / Ο gay πορνοστάρ François Sagat στις Κάννες, σε μια ταινία για έναν influencer που γίνεται στρέιτ

Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους Jim Queen έκανε πρεμιέρα στις μεταμεσονύχτιες προβολές των Καννών, με τον François Sagat, εμβληματική μορφή του gay πορνό, να δανείζει τη φωνή του σε έναν από τους ήρωες.
THE LIFO TEAM