Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας"

Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας" Facebook Twitter
EPA/PAUL BUCK
0


Οι ηθοποιοί Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χον, ζευγάρι στη ζωή, απέκτησαν το δικό τους αστέρι ο καθένας στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια διπλής τελετής που πραγματοποιήθηκε χθες.


«Σου οφείλω την υπέροχη ζωή μου», δήλωσε ο 66χρονος ηθοποιός στην Γκόλντι, σύντροφό του στη ζωή τα τελευταία 33 χρόνια, ενώ φωτογραφίζονταν δίπλα στ' αστέρια τους, πάνω στο κόκκινο χαλί.


Το διάσημο ζευγάρι συνόδευσε στην εκδήλωση η κόρη της Γκόλντι Χον, η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, καθώς και η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν και ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης του Κερτ Ράσελ σε πολλές ταινίες, μεταξύ τους το γουέστερν "Οι μισητοί οκτώ".

Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας" Facebook Twitter
EPA/PAUL BUCK
Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας" Facebook Twitter
EPA/PAUL BUCK
Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας" Facebook Twitter
EPA/PAUL BUCK

Η Γκόλντι Χον, 71 ετών, ξεκίνησε την καριέρα της το 1967 και βραβεύτηκε με Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου το 1970 για την ερμηνεία της στην ταινία "Το Λουλούδι του Κάκτου". Έκτοτε γύρισε περίπου 30 ταινίες.


Ο Κερτ Ράσελ άρχισε να παίζει σε ηλικία 10 ετών σε τηλεοπτικές σειρές πριν αρχίσει να παίζει στον κινηματογράφο.


Η τελευταία ταινία στην οποία εμφανίζεται είναι οι "Φρουροί του Γαλαξία 2" που από σήμερα προβάλλεται στις αμερικανικές αίθουσες.


Κερτ και Γκόλντι πρωτοσυναντήθηκαν το 1968. Ωστόσο η γνωριμία τους άρχισε το 1984, όταν βρέθηκαν μαζί στα γυρίσματα της ταινίας "Swing Shift". Από τότε ζουν μαζί και θεωρούνται πλέον ένα από τα ζευγάρια του Χόλιγουντ με τη μεγαλύτερη μακροημέρευση.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM