Είναι λίγο ύποπτα περίεργο το γεγονός πως η Kylie Jenner δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση για την είδηση που έχει σαρώσει εδώ και μέρες τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς. Αλλά ο λόγος είναι μάλλον αναμενόμενος καθώς η οικογένεια των Καρντάσιανς έχει ενορχηστρώσει τα πάντα με σκοπό όπως φαίνεται το κέρδος, και αυτή η εγκυμοσύνη είναι ένα χρυσωρυχείο.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη μαμά-μάνατζερ Kris Jenner να ολοκληρώνει τις συνομιλίες για μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σχετικά με τα αποκλειστικά δικαιώματα.

 

Η Kylie Jenner, της οποίας η εγκυμοσύνη ήρθε στο φως τον περασμένο μήνα, έλαβε δεκάδες προσφορές από όλα τα είδη των περιοδικών που προσφέρουν μεγάλα ποσά για μια φωτογράφιση η οποία θα αποκαλύπτει την φουσκωμένη της κοιλιά και μια συνέντευξη.

 

Καθώς περνούν οι μέρες, η Kylie Jenner εξακολουθεί να βομβαρδίζεται με περισσότερες προσφορές και από όσα αναφέρει το Hollywood Life, η Kris Jenner είναι αναμένεται να είναι αυτή που θα πάρει την απόφαση.

 

Γιατί η Kylie Jenner δεν δημοσιεύει φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της και το deal εκατομμυρίων της μαμάς-μάνατζερ

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Kris έχει δώσει εντολή στην Kylie Jenner να μην δημοσιεύσει τίποτα σχετικά με την εγκυμοσύνη της στα social media καθώς αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες για φωτογράφιση εγκυμοσύνης στο Χόλιγουντ.

 

Σημειώνεται επίσης ότι καθώς η Khloe Kardashian είναι επίσης έγκυος, υπάρχει η πιθανότητα η Kylie Jenner και η αδελφή της να κάνουν μαζί τη φωτογράφιση κάτι που σημαίνει περισσότερα χρήματα. Η Kris γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, αναφέρουν οι πηγές κοντά στην οικογένεια.

 

Την ίδια ώρα αναφέρεται πως η Kylie σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια τις φωτογραφίσεις που θα γίνουν για τα social media, αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Kris της έχει δώσει εντολή να μην δημοσιεύσει τίποτα ακόμα. Όλα θα αρχίσουν μόνο όταν κλειστεί η συμφωνία ενώ και ο φίλος της κόρης της και πατέρας του παιδιού Tarvis Scott έχει εμπάργκο από την οικογένεια ώστε να μην κάνει δηλώσεις.