Γιάννης Σμαραγδής: Με την επόμενη ταινία μου κλείνω σαν σκηνοθέτης

Γιάννης Σμαραγδής: Με την επόμενη ταινία μου κλείνω σαν σκηνοθέτης Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Ταινία για τη ζωή του Καποδίστρια ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής με τον ίδιο να δηλώνει ότι «αν τον κάνω, κλείνω σαν σκηνοθέτης».

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σμαραγδής σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είπε, μεταξύ άλλων, πως «με τον Καποδίστρια θέλω να πιστεύω πως, αν τον κάνω, κλείνω σαν σκηνοθέτης. Κλείνω».

«Έχω βρει το καστ και μου λείπουν λίγα χρήματα, δεν μπορώ να πω όμως περισσότερα. Όλους τους ηθοποιούς τους έχουμε βρει και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Καποδίστρια και θέλω να με συγχωρέσετε γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σμαραγδή τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο αλλά «προς ώρας λείπουν κάποια χρήματα».

«Υπάρχουν καλοί Έλληνες, οι οποίοι θα βοηθήσουν και υπάρχει και μια κυβέρνηση η οποία πρέπει να πω πως αυτή τη στιγμή είναι μια τύχη το ότι ο επικεφαλής, που είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μέγας θαυμαστής του Καποδίστρια», είπε και πρόσθεσε:

«Ο Καποδίστριας είναι εντελώς άγνωστος. Κατάφεραν αυτοί που τον δολοφόνησαν, που κυβέρνησαν μετά, και οι μέσα και οι έξω, να πουν ένα μεγάλο ψέμα για τον Καποδίστρια. Την αλήθεια του Καποδίστρια είμαι βέβαιος ότι θα την αναδείξει αυτή η ταινία».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ