Γεωργία Κάλτση: Το μάθημα ζωής και η πιο δυνατή στιγμή στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας

Γεωργία Κάλτση: Το μάθημα ζωής και η πιο δυνατή στιγμή στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας Facebook Twitter
0

Η Γεωργία Κάλτση ήταν υπέροχη χθες καθώς με το αναπηρικό της αμαξίδιο έκανε πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας.

Η 25χρονη Γεωργία Κάλτση, απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα στο σόου, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα που εμπνέει χιλιάδες ανθρώπους.

Γεωργία Κάλτση: Το μάθημα ζωής και η πιο δυνατή στιγμή στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας Facebook Twitter

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που η ζωή της άλλαξε δραματικά μέσα σε λίγα λεπτά, λόγω ενός σοκαριστικού τροχαίου που είχε γίνει στην Κηφισίας στην Αθήνα.

Τον Μάρτιο του 2015, η Γεωργία μαζί με τον Αποστόλη, την Ηλιάνα και την Αδαμαντία ενεπλάκησαν στο μοιραίο τροχαίο με αποτέλεσμα τον θάνατο του Αποστόλη, που οδηγούσε το ΙΧ, το σοβαρό τραυματισμός της Γεωργίας και της Ηλιάνας, και τον πιο ελαφρύ τραυματισμό της Αδαμαντίας.

Η Γεωργία πέρασε μια τρομερά δύσκολη περίοδο που σήμερα την έχει κάνει έναν άνθρωπο γεμάτο δύναμη, θέληση για ζωή και ενέργεια.

Με την χθεσινή της εμφάνιση υπενθύμισε σε όλους πως κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείπει.

Η Γεωργία συμμετείχε στο σόου του brand Celebrity Skin από τον σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο, στην Athens Xclusive Designers Week:

 

Την συγκλονιστική της εμπειρία και το πώς προχώρησε, είχε αφηγηθεί στο Lifo.gr σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM
Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM