No.1

Game of Thrones: Πότε θα κυκλοφορήσει το «The Winds of Winter» - Ο George R.R. Martin απαντά

Game of Thrones: Πότε θα κυκλοφορήσει το «The Winds of Winter» - Ο George R.R. Martin απαντά Facebook Twitter
0

Ο συγγραφέας George R.R. Martin απάντησε το επόμενο βιβλίο στη σειρά μυθιστορημάτων Ice and Fire, στην οποία βασίστηκε το Game of Thrones, και πότε θα κυκλοφορήσει. 

Όπως εξήγησε στο μπλογκ του, μέσα στο 2020 έγραψε μεγάλο μέρος του μυθιστορήματος The Winds of Winter, ωστόσο αρνήθηκε να προχωρήσει σε πρόβλεψη για το πότε θα το τελειώσει.


«Το 2020 ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά που έχω ζήσει, για τη χώρα και τον κόσμο αν όχι για μένα προσωπικά, και το λέω αυτό από τη σκοπιά κάποιου που έχει ζήσει και θυμάται το 1968. Τόσα πολλά έγιναν, τόσα πολλά από αυτά ήταν φρικτά, αλλά όλα τα υπόλοιπα χάνουν τη σημασία τους στη σκιά των εκατοντάδων χιλιάδων θανάτων από την COVID-19» έγραψε στο μπλογκ του Not A BLOG.

«Τουλάχιστον, ξεφορτωθήκαμε τον Τραμπ. Αυτό ήταν μακράν το καλύτερο που προέκυψε από το 2020» συνέχισε στην τελευταία του ανάρτηση με τίτλο «Σκέψεις για μια κακή χρονιά», προσθέτοντας ότι «έχασα έναν αριθμό φίλων, κάποιους πολύ κοντινούς και αγαπημένους σε μένα» ενώ έσπευσε να τονίσει την θετική πλευρά των πραγμάτων.

«Τι ήταν καλό μέσα στο 2020; Πέρα από τις εκλογές;» αναρωτήθηκε. «Ε, για μένα ήταν η δουλειά. Το 2020, έγραψα εκατοντάδες και εκατοντάδες σελίδες του "The Winds of Winter". Η καλύτερη χρονιά που πέρασα μαζί του, από τότε που το άρχισα. Για ποιο λόγο; Δεν ξέρω. Ίσως η απομόνωση. Ή, ίσως είχα ρέντα. Καμιά φορά, έχω ρέντα. Εντούτοις, πρέπει να συνεχίσω να έχω ρέντα. Έχω ακόμη εκατοντάδες σελίδες να γράψω για να ολοκληρώσω επιτυχώς το μυθιστόρημα. Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει το 2021. Ελπίζω», σημείωσε.

«Δεν πρόκειται να κάνω προβλέψεις για το πότε θα τελειώσω. Κάθε φορά που το κάνω, κάποια γαϊδούρια στο διαδίκτυο το εκλαμβάνουν ως "υπόσχεση", και περιμένουν με ανυπομονησία να με σταυρώσουν αν δεν τηρήσω την καταληκτική ημερομηνία. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι αισιόδοξος», κατέληξε.

Πολιτισμός
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM
BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM