Game of Thrones: Πέθανε ο ηθοποιός Άντριου Ντάνμπαρ σε ηλικία 30 ετών

Game of Thrones: Πέθανε ο ηθοποιός Άντριου Ντάνμπαρ σε ηλικία 30 ετών Facebook Twitter
0

Ο Άντριου Ντάνμπαρ, ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά Game Of Thrones, πέθανε σε ηλικία μόλις 30 ετών, παραμονές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντάνμπαρ πέθανε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο σπίτι του στο Μπέλφαστ στις 23 Δεκεμβρίου.

Ο ηθοποιός και ο φίλος του Άντι Μακλέι, δήλωσε: «Όλοι πάντα ήθελαν τον Άντριου. Υπήρχε κάτι ξεχωριστό σε αυτόν. Οι άνθρωποι πάντα αισθάνονταν καλά γύρω του».

Ο διάσημος ηθοποιός είχε εργαστεί στην δραματική σειρά του HBO ως ο σωσίας του Άλφι Άλεν στον ρόλο του Θήον Γκρέιτζοϋ (Theon Greyjoy). Επίσης, εργαζόταν ως Dj αλλά και ως ξεναγός στη μέρη που γυριζόταν η σειρά στη Βόρεια Ιρλανδία.

Για την ώρα τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά, ωστόσο θαυμαστές και φίλοι του ηθοποιού έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν μηνύματα για την τραγική απώλεια στα social media.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM