Game of Thrones: Ο George R.R. Martin αποκάλυψε τη σκηνή που «μίσησε»

Game of Thrones: Ο George R.R. Martin αποκάλυψε τη σκηνή που «μίσησε» Facebook Twitter
0

Ο λογοτέχνης George R.R. Martin, δημιουργός του «A Song of Ice and Fire», αν και ένιωσε ικανοποιημένος, όταν ετοιμαζόταν η σειρά Game Of Thrones που βασιζόταν στα βιβλία του, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που απογοητεύτηκε. 

Σε ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου με τίτλο Fire Cannot Kill a Dragon, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας James Hibberd, περιγράφει άγνωστες ιστορίες από τη βραβευμένη σειρά. Μία από αυτές αφορά στον δημιουργό George R.R. Martin, ο οποίος φέρεται να «μίσησε» μια σκηνή της τηλεοπτικής σειράς.

Πρόκειται για μια σκηνή του Game Of Thrones στο έκτο επεισόδιο με τίτλο «A Golden Crown» της πρώτης σεζόν. Στο επεισόδιο αυτό παρακολουθήσαμε τον Βασιλιά Ρόμπερτ Μπάραθον να πηγαίνει για κυνήγι, όμως στο γύρισμα ο πολυβραβευμένος δημιουργός είχε πολλά νεύρα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο George R.R. Martin χαρακτήρισε σχεδόν γελοίο τον τρόπο που παρουσιάστηκε το βασιλικό κυνήγι. Ο Martin ήθελε στη σκηνή εκατό παιδιά να συνοδεύουν τον σημαντικό άνδρα και όχι να περπατάει απλώς μέσα στο δάσος με τρεις από τους φίλους του να κρατούν δόρυ, ελπίζοντας να συναντήσουν έναν αγριόχοιρο. Επιθυμούσε γύρω από τον Μπάραθον κυνηγούς, κιόσκια, μια αληθινή γιορτή.

Στην πρώτη σεζόν ωστόσο του Game of Thrones, ο προϋπολογισμός ήταν πολύ μικρότερος και ο Martin πιθανόν δεν μπορούσε να απαιτήσει περισσότερα.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM