«Έτσι έμοιαζε η κατάθλιψη σε εμάς»: Η χήρα του Chester Bennington δημοσιεύει βίντεο που τον δείχνει λίγο πριν αυτοκτονήσει

«Έτσι έμοιαζε η κατάθλιψη σε εμάς»: Η χήρα του Chester Bennington δημοσιεύει βίντεο που τον δείχνει λίγο πριν αυτοκτονήσει Facebook Twitter
1

Ένα βίντεο με τον τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington, να γελά και να διασκεδάσει με την οικογένειά του, μόλις λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει, μοιράστηκε η σύζυγός του μέσω Twitter. 

H Talinda Bennington δημοσίευσε το σύντομο βίντεο, που έχει διάρκεια περίπου 40 δευτερόλεπτα, στον λογαριασμό της, σχολιάζοντας πως η κατάθλιψη δεν έχει ούτε συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπο ούτε διάθεση.


«Έτσι έμοιαζε σε εμάς η κατάθλιψη μόλις 36 ώρες πριν τον θάνατό του. Μας αγαπούσε ΤΟΣΟ πολύ και τον αγαπούσαμε κι εμείς», έγραψε για τον σύζυγό της, που ήταν πατέρας έξι παιδιών. Στο βίντεο, ο 41χρονος τραγουδιστής,που αυτοκτόνησε στις 20 Ιουλίου, φαίνεται να κάθεται δίπλα στο γιο του και μαζί να τρώνε ζελεδάκια με περίεργες γεύσεις. 


Μετά τον θάνατό του, η γυναίκα του έχει ασχοληθεί εντατικά με την δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας που παρέχει στήριξη σε ανθρώπους με κατάθλιψη αλλά και όσους έχουν εμπειρίες με αυτοκτονίες. Πολύ συχνά κοινοποιεί διάφορα σχετικά θέματα χρησιμοποιώντας τα hashtags #f**kdepress και #MakeChesterProud. 

Πριν μερικές ημέρες, ο 15χρονος γιος του τραγουδιστή, Draven Bennington, δημοσίευσε τρία βίντεο στο πλαίσιο της National Suicide Prevention Week, με αφορμή τον θάνατο του πατέρα του. Στο πρώτο εμφανίζεται μόνος του, στο δεύτερο μαζί με την μητέρα του και πρώτη σύζυγο του πατέρα του, Samantha, και στο τρίτο συζητά περί αυτοκτονίας και για τις προειδοποιητικές ενδείξεις της με την Angelica Guajardo, μια θεραπεύτρια για θέματα γάμου και οικογένειας. 

«Γεια, είμαι ο Draven Bennington κι είμαι εδώ στην National Suicide Prevention Week», λέει ο 15χρονος στο πρώτο βίντεο της σειράς, ενώ ταυτόχρονα ακούγεται το τραγούδι του πατέρα του, «Numb». «Θέλω να δεσμευτώ πως θα μιλήσω σε κάποιον πριν κάνω κακό στον εαυτό μου όταν θα νιώθω πεσμένος, λυπημένος ή θα έχω μια άσχημη εβδομάδα, μήνα ή χρονιά. Θέλω να σας προκαλέσω να κάνετε το ίδιο- να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να μην του κάνετε κακό», συνεχίζει ο Draven.

 
 

Σε ερώτηση σχετικά με αν είχε αντιληφθεί κάποια σημάδια πριν το θάνατο του πατέρα του, ο Draven λέει: «Ήταν πραγματικά πολύ καλός στο να κρύβεται. Τον είχα δει μια εβδομάδα πριν και δεν θα μπορούσα να πω ότι είδα το παραμικρό που να ήταν διαφορετικό. Νόμιζα πως όλα ήταν υπέροχα».

Ο 15χρονος σχολίασε επίσης πως πλέον πιστεύει ότι ο πατέρας του είχε προγραμματίσει εκείνη την επίσκεψη ώστε να περάσουν λίγο χρόνο μαζί οι δυο τους, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Επιπλέον αναφέρει πως πλέον πιστεύει ότι ο πατέρας του είχε προγραμματίσει εκείνη την επίσκεψη ώστε να περάσουν λίγο χρόνο μαζί οι δυο τους, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Trying to make a difference together #mother&son #dressfromhiptique #malibu #santamonica

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha Bennington (@samanthabennington) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Saint Levant: ο ποπ σταρ από τη Γάζα που έκανε τη χαρά πεδίο μάχης

Πολιτισμός / Saint Levant: ο ποπ σταρ από τη Γάζα που έκανε τη χαρά πεδίο μάχης

Ο Saint Levant, Παλαιστίνιος pop star με ρίζες στη Γάζα, διχάζει γιατί τραγουδά για έρωτα, χορεύει με keffiyehs και μετατρέπει την παλαιστινιακή ταυτότητα σε pop γλώσσα την ώρα που η καταστροφή συνεχίζεται
THE LIFO TEAM
Γιατί οι άνδρες στέλνουν dick pics; Ένα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη συζήτηση για φύλο και βιολογία

Πολιτισμός / Γιατί οι άνδρες στέλνουν dick pics; Ένα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη συζήτηση για φύλο και βιολογία

Από τα dick pics μέχρι τις διαφορές στην επιθυμία, το A Billion Years of Sex Differences μπαίνει σε ένα από τα πιο εύφλεκτα πεδία της εποχής: τη συζήτηση για άνδρες, γυναίκες, βιολογία και κοινωνικούς ρόλους.
THE LIFO TEAM
Πώς μεταφράζεις τον Όμηρο χωρίς να τον κάνεις ούτε μνημείο ούτε TikTok caption;

Πολιτισμός / Η Έμιλι Γουίλσον ξέρει ότι ο Όμηρος δεν μεταφράζεται αθώα

Την ώρα που η Οδύσσεια επιστρέφει ως μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός, η Έμιλι Γουίλσον, γνωστή για τις πολυσυζητημένες μεταφράσεις της Οδύσσειας και της Ιλιάδας, γράφει στο νέο της βιβλίο για τον Όμηρο, τη Σαπφώ και τη μετάφραση ως τέχνη επιλογών, απωλειών και ευθύνης.
THE LIFO TEAM
Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Πολιτισμός / Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι μόνο το 9% των νέων κάτω των 30 θέλει να γίνει διάσημο, ενώ το 79% προτιμά την ιδιωτικοτητά του. Μετά από δύο δεκαετίες reality TV, influencers, screenshots και μόνιμης ψηφιακής έκθεσης, η φήμη δεν μοιάζει πια με όνειρο.
THE LIFO TEAM
Ο Μέρλιν ως ελάφι, το Ιερό Γκράαλ και ένα χειρόγραφο 700 ετών που μπορεί να πιάσει 2 εκατ. λίρες

Πολιτισμός / Ο Μέρλιν ως ελάφι, το Ιερό Γκράαλ και ένα χειρόγραφο 700 ετών που μπορεί να πιάσει 2 εκατ. λίρες

Ένα από τα παλαιότερα χειρόγραφα του κύκλου του βασιλιά Αρθούρου βγαίνει σε δημοπρασία από τον Christie’s, με 126 μικρογραφίες, σπάνιες ιστορίες του Μέρλιν και μια εκδοχή του μύθου που οι ειδικοί δεν έχουν ακόμη μελετήσει πλήρως.
THE LIFO TEAM
Ο Ίαν ΜακΓιούαν λέει ότι η απαισιοδοξία είναι «μεγαλύτερο πρόβλημα από την κλιματική αλλαγή»

Πολιτισμός / Ο Ίαν ΜακΓιούαν λέει ότι η απαισιοδοξία είναι «μεγαλύτερο πρόβλημα από την κλιματική αλλαγή»

Μιλώντας στο Hay Festival, την ώρα που η Βρετανία έσπαγε ρεκόρ ζέστης για τον Μάιο, ο Ίαν ΜακΓιούαν υποστήριξε ότι η αισιοδοξία είναι «ηθικό καθήκον» απέναντι στην κλιματική κρίση.
THE LIFO TEAM
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ήθελε να σκηνοθετήσει και το Χόλιγουντ της έκλεινε την πόρτα επειδή ήταν γυναίκα

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ήθελε να σκηνοθετήσει και το Χόλιγουντ της έκλεινε την πόρτα επειδή ήταν γυναίκα

Παραλαμβάνοντας τον Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα των Καννών, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ θυμήθηκε τη μάχη της για το Yentl, την ταινία που ήθελε να σκηνοθετήσει όταν το Χόλιγουντ δεν εμπιστευόταν ακόμη μια γυναίκα ηθοποιό πίσω από την κάμερα.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είχε ιδέα ότι ο Ταξιτζής θα στοιχειώσει το σινεμά

Πολιτισμός / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είχε ιδέα ότι ο Ταξιτζής θα στοιχειώσει το σινεμά

Με αφορμή την 50ή επέτειο του Ταξιτζή και την ειδική προβολή στο Tribeca Festival, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θυμήθηκε την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε και είπε ότι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τον αντίκτυπο που θα είχε.
THE LIFO TEAM
Ένα σπάνιο έργο του Ρούμπενς εκτίθεται για πρώτη φορά στην Αμβέρσα

Πολιτισμός / Ένα σπάνιο έργο του Ρούμπενς εκτίθεται για πρώτη φορά στην Αμβέρσα

Ένα σπάνιο φύλλο του Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αμβέρσα, αποκαλύπτοντας τον μεγάλο μπαρόκ ζωγράφο την ώρα που σχεδίαζε, έγραφε και αναζητούσε τον σωστό τόνο.
THE LIFO TEAM
Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM