Ένα βίντεο με τον τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington, να γελά και να διασκεδάσει με την οικογένειά του, μόλις λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει, μοιράστηκε η σύζυγός του μέσω Twitter. 

 

H Talinda Bennington δημοσίευσε το σύντομο βίντεο, που έχει διάρκεια περίπου 40 δευτερόλεπτα, στον λογαριασμό της, σχολιάζοντας πως η κατάθλιψη δεν έχει ούτε συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπο ούτε διάθεση.

 


«Έτσι έμοιαζε σε εμάς η κατάθλιψη μόλις 36 ώρες πριν τον θάνατό του. Μας αγαπούσε ΤΟΣΟ πολύ και τον αγαπούσαμε κι εμείς», έγραψε για τον σύζυγό της, που ήταν πατέρας έξι παιδιών. Στο βίντεο, ο 41χρονος τραγουδιστής,που αυτοκτόνησε στις 20 Ιουλίου, φαίνεται να κάθεται δίπλα στο γιο του και μαζί να τρώνε ζελεδάκια με περίεργες γεύσεις. 

 


Μετά τον θάνατό του, η γυναίκα του έχει ασχοληθεί εντατικά με την δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας που παρέχει στήριξη σε ανθρώπους με κατάθλιψη αλλά και όσους έχουν εμπειρίες με αυτοκτονίες. Πολύ συχνά κοινοποιεί διάφορα σχετικά θέματα χρησιμοποιώντας τα hashtags #f**kdepress και #MakeChesterProud. 

 

Πριν μερικές ημέρες, ο 15χρονος γιος του τραγουδιστή, Draven Bennington, δημοσίευσε τρία βίντεο στο πλαίσιο της National Suicide Prevention Week, με αφορμή τον θάνατο του πατέρα του. Στο πρώτο εμφανίζεται μόνος του, στο δεύτερο μαζί με την μητέρα του και πρώτη σύζυγο του πατέρα του, Samantha, και στο τρίτο συζητά περί αυτοκτονίας και για τις προειδοποιητικές ενδείξεις της με την Angelica Guajardo, μια θεραπεύτρια για θέματα γάμου και οικογένειας. 

 

«Γεια, είμαι ο Draven Bennington κι είμαι εδώ στην National Suicide Prevention Week», λέει ο 15χρονος στο πρώτο βίντεο της σειράς, ενώ ταυτόχρονα ακούγεται το τραγούδι του πατέρα του, «Numb». «Θέλω να δεσμευτώ πως θα μιλήσω σε κάποιον πριν κάνω κακό στον εαυτό μου όταν θα νιώθω πεσμένος, λυπημένος ή θα έχω μια άσχημη εβδομάδα, μήνα ή χρονιά. Θέλω να σας προκαλέσω να κάνετε το ίδιο- να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να μην του κάνετε κακό», συνεχίζει ο Draven.

 

 

 

 

 

Σε ερώτηση σχετικά με αν είχε αντιληφθεί κάποια σημάδια πριν το θάνατο του πατέρα του, ο Draven λέει: «Ήταν πραγματικά πολύ καλός στο να κρύβεται. Τον είχα δει μια εβδομάδα πριν και δεν θα μπορούσα να πω ότι είδα το παραμικρό που να ήταν διαφορετικό. Νόμιζα πως όλα ήταν υπέροχα».

 

Ο 15χρονος σχολίασε επίσης πως πλέον πιστεύει ότι ο πατέρας του είχε προγραμματίσει εκείνη την επίσκεψη ώστε να περάσουν λίγο χρόνο μαζί οι δυο τους, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. 

 

 

Επιπλέον αναφέρει πως πλέον πιστεύει ότι ο πατέρας του είχε προγραμματίσει εκείνη την επίσκεψη ώστε να περάσουν λίγο χρόνο μαζί οι δυο τους, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

 

Trying to make a difference together #mother&son #dressfromhiptique #malibu #santamonica

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha Bennington (@samanthabennington) στις