Έμιλι Σίαρς: Διάσημη ινφλουένσερ χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο μένοντας ξύπνια - «Παράξενο και σουρεαλιστικό»

Έμιλι Σίαρς: Διάσημη ινφλουένσερ χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο μένοντας ξύπνια - «Παράξενο και σουρεαλιστικό» Facebook Twitter
0

Η διάσημη influencer και μοντέλο, Έμιλυ Σίαρς, που είχε διαγνωστεί με μια πάθηση επιληπτικών κρίσεων, χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο. 

Τη Δευτέρα, η 35χρονη μοιράστηκε με τους followers της ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο την περασμένη εβδομάδα. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η 35χρονη Σίαρς, κοινοποίησε ότι διαγνώστηκε με «σπηλαιώδη δυσπλασία [...] που είναι ένα σύμπλεγμα ανώμαλων αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο που προκαλούν επιληπτικές κρίσεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Sears (@emilysears) στις

Η Σίαρς είπε ότι η διάγνωση έγινε μετά από εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο τον περασμένο Απρίλιο. Είχε προηγηθεί μια «σοβαρή επιληπτική κρίση, ενώ ήταν έξω για ψώνια».

«Ολόκληρη η ζωή μου τέθηκε σε αναμονή από εκείνο το σημείο. Από την επαγγελματική μου ζωή έως στην κοινωνική μου ζωή, τη σχέση με το σώμα μου και την ταυτότητά μου», δήλωσε ο Σίαρς προσθέτοντας ότι το περυσινό έτος ήταν το πιο δύσκολο της ζωής της.

«Το προηγούμενο έτος υπήρξαν πολλές επιληπτικές κρίσεις, παρενέργειες των δοκιμών φαρμάκων», ανέφερε μεταξύ άλλων αναρτώντας στα social media μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετά την επέμβαση στο κεφάλι.

Η Σίαρς, δήλωσε ότι ενώ υποβλήθηκε σε κρανιοτομή παρότι υπήρχε ο κίνδυνος να χάσει την ομιλία της, σημειώνοντας ότι «οι επιλογές μου ήταν είτε να ζήσω με φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωή μου, έχοντας την πιθανότητα να ξανά παθαίνω επιληπτικές κρίσεις - είτε να συνεχίσω με τη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

 

Έμιλι Σίαρς: Διάσημη ινφλουένσερ χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο μένοντας ξύπνια - «Παράξενο και σουρεαλιστικό» Facebook Twitter

Το μοντέλο υπενθύμισε ότι έμεινε ξύπνια κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αναφέροντας ότι, «υπήρχαν δύο χειρουργοί και ο ένας μου έγνεφε, ήταν τόσο παράξενο και σουρεαλιστικό όσο ακούγεται». Τελικά, αυτή η εμπειρία με έχει αλλάξει, συνέχισε και τόνισε:

«Έχω βαθύτερο σεβασμό για το ανθρώπινο σώμα, το ανθρώπινο μυαλό και την ανθρώπινη ψυχή». Είμαι ταπεινά ευγνώμων για την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, για το γεγονός ότι η κατάστασή μου είχε μια θεραπεία και για την υποστήριξη των φίλων μου, της οικογένειας, των συνομηλίκων μου και για τον απίστευτο άντρα μου που έχω δίπλα μου όλη την ώρα.

Το μοντέλο ευχαρίστησε τους followers για τις «ευχές και την αγάπη» που τις στέλνουν, ενώ υπενθύμισε ότι στο Instagram «δεν είναι ποτέ ολόκληρη η εικόνα της ζωής μας. Δεν ξέρετε τι περνούν οι άνθρωποι - οπότε να είστε πάντα ευγενικοί.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ever type out a whole essay for a caption and delete it? Cause I just did that

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Sears (@emilysears) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα: Αποκλειστική προβολή

Πολιτισμός / «Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα»: Τριάντα χρόνια μετά την πρεμιέρα, απόψε σε μια αποκλειστική προβολή

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας προβάλλει την ταινία του Νιλ Τζόρνταν σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια που δημιουργήθηκε πολύ πρόσφατα προκειμένου να γιορτάσει την 30ή επέτειό της.
NEWSROOM