Ellie Goulding: «Έπινα για να είμαι πιο αστεία και ενδιαφέρουσα»

Ellie Goulding: «Έπινα για να είμαι πιο αστεία και ενδιαφέρουσα» Facebook Twitter
EPA
0

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Ellie Goulding αποκάλυψε ότι είχε «στραφεί» προς το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να προσαρμόσει τη ζωή της «στο προσκήνιο».

«Έπρεπε να προσποιούμαι για να καταφέρω να αντιμετωπίσω την "σουρεαλιστική" κατάσταση που ζούσα», εξομολογείται η διάσημη ποπ σταρ και προσθέτει πως «το σύνηθες ήταν να πίνω αλκοόλ γιατί υπέθετα ότι χωρίς αυτό δεν μπορούσα να είμαι αρκετά καλή, έξυπνη, αστεία ή τρελή»


Η 32χρονη τραγουδίστρια επίσης παραδέχτηκε ότι είχε πιει πριν τις συνεντεύξεις της στο «Radio 1's Live Lounge» - ραδιοφωνικές εκπομπές οι οποίες ηχογραφούνται κατά τις πρωινές ώρες. «Ήταν από τα πιο αγχωτικά πράγματα, και γι΄αυτό έπινα πριν. Έλεγα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να πιω 'σήμερα το πρωί' γιατί δεν ξέρω πραγματικά πώς να απαντήσω τις ερωτήσεις, επειδή δεν ξέρω ποια είμαι πραγματικά πια. Πίστευα ότι το ποτό τουλάχιστον θα με έκανε λίγο πιο αστεία ή ενδιαφέρουσα» είπε.

Ωστόσο, η δύο φορές νικήτρια των BRIT Awards ή οποία μάλιστα τραγούδησε και στο γαμήλιο πάρτι του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ το 2011, υποστηρίζει ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το αλκοόλ. «Δεν ήμουν αλκοολική» λέει, «περνούσαν μήνες χωρίς να έχω πιει ένα ποτό».


Η Βρετανίδα ποπ σταρ παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε θεραπεία για να αντιμετωπίσει προβλήματα «θυμού» που αντιμετώπιζε. Επίσης αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον Caspar Jopling την βοήθησε πολύ να ηρεμήσει. «Όταν τον γνώρισα, ο θυμός που ένιωθα εξαφανίστηκε. Μαζί του αισθάνθηκα, σχεδόν αυτόματα, ήρεμη», είπε.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM