Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Ellie Goulding αποκάλυψε ότι είχε «στραφεί» προς το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να προσαρμόσει τη ζωή της «στο προσκήνιο».

 

«Έπρεπε να προσποιούμαι για να καταφέρω να αντιμετωπίσω την "σουρεαλιστική" κατάσταση που ζούσα», εξομολογείται η διάσημη ποπ σταρ και προσθέτει πως «το σύνηθες ήταν να πίνω αλκοόλ γιατί υπέθετα ότι χωρίς αυτό δεν μπορούσα να είμαι αρκετά καλή, έξυπνη, αστεία ή τρελή»


Η 32χρονη τραγουδίστρια επίσης παραδέχτηκε ότι είχε πιει πριν τις συνεντεύξεις της στο «Radio 1's Live Lounge» - ραδιοφωνικές εκπομπές οι οποίες ηχογραφούνται κατά τις πρωινές ώρες. «Ήταν από τα πιο αγχωτικά πράγματα, και γι΄αυτό έπινα πριν. Έλεγα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να πιω 'σήμερα το πρωί' γιατί δεν ξέρω πραγματικά πώς να απαντήσω τις ερωτήσεις, επειδή δεν ξέρω ποια είμαι πραγματικά πια. Πίστευα ότι το ποτό τουλάχιστον θα με έκανε λίγο πιο αστεία ή ενδιαφέρουσα» είπε.

 

Ωστόσο, η δύο φορές νικήτρια των BRIT Awards ή οποία μάλιστα τραγούδησε και στο γαμήλιο πάρτι του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ το 2011, υποστηρίζει ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το αλκοόλ. «Δεν ήμουν αλκοολική» λέει, «περνούσαν μήνες χωρίς να έχω πιει ένα ποτό».


Η Βρετανίδα ποπ σταρ παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε θεραπεία για να αντιμετωπίσει προβλήματα «θυμού» που αντιμετώπιζε. Επίσης αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον Caspar Jopling την βοήθησε πολύ να ηρεμήσει. «Όταν τον γνώρισα, ο θυμός που ένιωθα εξαφανίστηκε. Μαζί του αισθάνθηκα, σχεδόν αυτόματα, ήρεμη», είπε.

 

Με πληροφορίες από BBC