«Είμαστε ομάδα και τρελά ερωτευμένοι»: Ο Χιου Τζάκμαν μιλά για την σύζυγό του και πώς κρατούν δυνατό το γάμο τους

«Είμαστε ομάδα και τρελά ερωτευμένοι»: Ο Χιου Τζάκμαν μιλά για την σύζυγό του και πώς κρατούν δυνατό το γάμο τους Facebook Twitter
2

Ο Χιου Τζάκμαν εξακολουθεί να είναι τρελά ερωτευμένος με την σύζυγό του και δεν διστάζει να το δηλώσει δημοσίως, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς καταφέρνουν να κρατούν δυνατό το γάμο τους εδώ και 21 χρόνια. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του με την Ντέμπορα-Λι Φαρνές, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ένας από τους λόγους που λατρεύει τη σχέση που έχουν είναι επειδή ο δεσμός τους γεννήθηκε πολύ πριν ο ίδιος γίνει διάσημος. 

«Ένα από τα καλά στην καριέρα μου είναι πως ξεκίνησε αργά, αλλά η Ντεμπ κι εγώ ήμασταν ήδη μαζί, μια ομάδα, τρελά ερωτευμένοι, κι όλα είχαν γίνει πολύ νωρίτερα. Βλέπουμε τα καλά και τα άσχημα όπως είναι. Προτεραιότητά μας είναι η οικογένειά μας και είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον, ό,τι κι αν γίνει», λέει ο 49χρονος ηθοποιός. 

«Είμαστε ομάδα και τρελά ερωτευμένοι»: Ο Χιου Τζάκμαν μιλά για την σύζυγό του και πώς κρατούν δυνατό το γάμο τους Facebook Twitter
Ο Hugh Jackman με την Deborra-lee Furness το 1995.

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, συνεχώς υπενθυμίζει στον εαυτό του πως δεν ήταν σήμερα εδώ που βρίσκεται χωρίς την 62χρονη σύζυγό του, την οποία αποκαλεί τον «βράχο» του, και προσθέτει ότι πάντα την βάζει σε πρώτη προτεραιότητα, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. 

«Ακόμη και στα Όσκαρ, βγαίνω έξω, βάζω το χέρι μου στην καρδιά μου και πάντα ψάχνω την Ντεμπ στο κοινό. Αμέσως μετά, δεν δέχομαι κανέναν στο καμαρίνι μου μέχρι να έρθει εκείνη. Επειδή αυτή είναι τα θεμέλιά μου, αυτή είναι ο βράχος, είναι το στήριγμα στην οικογένεια, είναι η ζωή μου», λέει ο Χιου Τζάκμαν. 

Ο ηθοποιός σπεύδει τέλος να τονίσει πως παρόλο που η καριέρα του είχε σκαμπανεβάσματα, νιώθει ασφαλής καθώς η σύζυγος και τα παιδιά του είναι πάντα εκεί για αυτόν. «Κάτω από την επιφάνεια, εκεί που είναι αληθινό, ζωντανό και βαθύ, αυτή είναι η αγάπη που μοιράζομαι με την Ντεμπ», καταλήγει. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Correlli» και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 17χρονο Όσκαρ και την 12χρονη Άβα. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM