Είκοσι διάσημοι stand up κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια βραδιά για την Κατερίνα Βρανά

Είκοσι διάσημοι stand up κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια βραδιά για την Κατερίνα Βρανά Facebook Twitter
0

Η δημοφιλής διεθνώς κωμικός Κατερίνα Βρανά βρέθηκε πριν από ένα περίπου χρόνο αντιμέτωπη με μια σοβαρή περιπέτεια υγείας η οποία την κράτησε για καιρό μακριά από τους φανς της και τη σκηνή που τόσο αγαπά.

Τον Απρίλιο του 2017, η Κατερίνα βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις, όταν αρρώστησε πολύ σοβαρά.

Ένα σηπτικό σοκ την έφερε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα, έχασε την όρασή της και μετά από 4 εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μυς.

Από τον Σεπτέμβριο που βγήκε από το νοσοκομείο η Κατερίνα μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξαναμάθει να περπατάει και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.

Σήμερα, βλέπει πολύ καλύτερα, ενώ μπορεί να σταθεί όρθια. Συνεχίζει την εντατική φυσικοθεραπεία και τις στοχευμένες ασκήσεις στην πισίνα. Χρειάζεται, ωστόσο, βοήθεια επί 24ωρου βάσεως. Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή αλλά και χρήματα.

Σήμερα δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στο stand-up που την ανέδειξε και της έδωσε κάποτε τον τίτλο «το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου».

Μέσω του stand-up, λοιπόν, 20 συνάδελφοί της κωμικοί αποφάσισαν να τη στηρίξουν, οργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά.

Η πρωτοβουλία έχει σκοπό να συγκεντρώσει οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση της υγείας της, η οποία, από τον Απρίλιο του 2017, δοκιμάζεται.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 Ιουνίου στις 21:00 στο ΒΕΑΚΕΙΟ Θέατρο (Ηρακλείου 13, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς). Η είσοδος θα κοστίζει 15 €. Σύντομα θα ξεκινήσει η προπώληση...

Οι κωμικοί που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σ' αυτή τη βραδιά γέλιου, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης είναι (με αλφαβητική σειρά):


Στέλιος Ανατολίτης
Διονύσης Ατζαράκης
Δημήτρης Δημόπουλος
Δημήτρης Δούκογλου
Θωμάς Ζάμπρας
Βύρωνας Θεοδωρόπουλος
Χρύσα Κατσαρίνη
Μιχάλης Μαθιουδάκης
Mikeius
Blink Mike
Κώστας Μαλιάτσης Σάλας
Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος
Αριστοτέλης Ρήγας
Ζήσης Ρούμπος
Πάρις Ρούπος
Άγγελος Σπηλιόπουλος
Λάμπρος Φισφής
Ηλίας Φουντούλης
Γιώργος Χατζηπαύλου
Δημήτρης Χριστοφορίδης

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM