Έγκυος η Κέιτ Μίντλετον - Μόλις έγινε επίσημη ανακοίνωση

Έγκυος η Κέιτ Μίντλετον - Μόλις έγινε επίσημη ανακοίνωση Facebook Twitter
1

Με έκτακτο μεταδόθηκε από το BBC πως η Δούκισσα του Κείμπριτζ Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο βασιλικό μωρό του Μπάκιγχαμ.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ περιμένουν το τρίτο τους παιδί μέσα από το Twitter και όλα τα βρετανικά μέσα έχουν πάθει φρενίτιδα καθώς επιβεβαιώθηκε μια έντονη φημολογία που ξεκίνησε νωρίτερα το καλοκαίρι.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο και δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο η ανακοίνωση σημειώνει πως η Κέιτ αντιμετωπίζει μια επιπλοκή με την εγκυμοσύνη της, κάτι που είχε εμφανιστεί όταν είχε κυοφορήσει και τα δύο προηγούμενά της παιδιά.

Πρόκειται για την λεγόμενη υπερέμεση της κύησης ή κακοήθεις έμετοι της κυήσεως (hyperemesis gravidarum) που είναι στην ουσία μια σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, τρομερή αδυναμία και αφυδάτωση του οργανισμού. Η υπερέμεση εμφανίζεται σε ποσοστό περίπου 15% των εγκύων. Η πιο ακραία μορφή της επιπλοκής, η οποία συνοδεύεται από την ανάγκη νοσηλείας ή τα συμπτώματα να διαρκούν καθ' όλη τη διάρκεια της κύησης, είναι πιο σπάνια.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Πολιτισμός / Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Ο ρηξικέλευθος γερμανικός θίασος Novoflot με έδρα το Βερολίνο επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία μέρη από την ευρηματική, τριετή τριλογία του με τίτλο Η όπερα #1–#3. Απόψε η δεύτερη παράσταση.
NEWSROOM
Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτά βλέπει η Ελισάβετ και τον κατσαδιάζει κανονικά τον Κάρολο: «Ευτυχώς που ο μεγάλος μου εγγονός δεν πήρε από εσένα.. ..τόσες υπήρχαν, εκείνη έπρεπε να επιλέξεις; Μία σαν την Κέιτ δεν μπορούσες να βρεις;;;...»!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ