«Dune Part 2»: O Paul Atreides πολεμά τους Harkonnen στο δεύτερο τρέιλερ

«Dune Part 2»: O Paul Atreides πολεμά τους Harkonnen στο δεύτερο τρέιλερ Facebook Twitter
Φωτ.: Warner Bros.
0

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Dune: Part 2» έχει ξεκινήσει, καθώς κυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ. 

Ο Paul Atreides, που υποδύεται ο Τιμοτέ Σαλαμέ στη νέα ταινία «Dune», ταξίδεψε στον επικίνδυνο πλανήτη Αρράκις για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και του λαού του καθώς ο στρατός του κακού βαρόνου Χαρκόνεν, επιτίθεται.

Ο νεαρός Ατρείδης ενώνει τις δυνάμεις του με την Τσάνι (Ζεντάγια) και τη μυστηριώδη φυλή Φρέμεν για να εκδικηθεί τους Χαρκόνεν οι οποίοι σκότωσαν τον πατέρα του και κατέστρεψαν την οικογένειά του. 

Το βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και τεσσάρων δευτερολέπτων που έβγαλε στη δημοσιότητα το στούντιο της Warner Bros., αποκαλύπτει περισσότερα για τους νέους χαρακτήρες τους οποίους υποδύονται οι Οστιν Μπάτλερ, Φλόρενς Πιού, Κρίστοφερ Γουόλκεν αλλά μαζί με αυτούς, εμφανίζονται και οι πρωταγωνιστές Τιμοτέ Σαλαμέ και Ζεντάγια. 

«Αυτός ο κόσμος είναι κάτι παραπάνω από σκληρός. Παλεύουμε με τους Χαρκόνεν για πολλές δεκαετίες. Η οικογένειά μου παλεύει μαζί τους για αιώνες…», λέει ο Σαλαμέ στα πρώτα δευτερόλεπτα του τρέιλερ.

Στη νέα ταινία συμμετέχουν επίσης οι Λέα Σεϊντού (Λαίδη Μάργκοτ), Σουχέιλα Γιάκουμπ και Τιμ Μπλέικ Νέλσον. Μαζί τους, φυσικά και οι ηθοποιοί από το πρώτο φιλμ: Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Ντέιβ Μπατίστα, Σάρλοτ Ράμπλινγκ και Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον. 

Το «Dune Part 2» αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου του 2023. 

Με πληροφορίες από Variety

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM