Δικηγόρος Γουάινστιν: Είναι ένοχος μόνο για απιστία στην σύζυγό του

Δικηγόρος Γουάινστιν: Είναι ένοχος μόνο για απιστία στην σύζυγό του Facebook Twitter
0

Η δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουάινστιν δήλωσε πως για το μοναδικό πράγμα που είναι ένοχος ο πελάτης της είναι επειδή απάτησε την σύζυγό του.

Σε συνέντευξη που θα προβληθεί στην Κυριακή στο Minutes Australia, η Ντόνα Ροτούνο επανέλαβε έναν ισχυρισμό που έχει κάνει επίσης στο δικαστήριο, πως ο πρώην Αμερικανός παραγωγός «είναι αμαρτωλός αλλά όχι εγκληματίας».

«Είναι ο Χάρβεϊ ένοχος για αμαρτίες; Σίγουρα, αλλά αυτό δεν σε κάνει εγκληματία», ακούγεται να λέει σε αποσπάσματα της συνέντευξης, που κυκλοφόρησαν χθες. «Αμαρτία είναι το να απατήσεις την γυναίκα σου», πρόσθεσε.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ενώ είναι σε ισχύ απαγόρευση από την δικαστή στη Ροτούνο να μην έχει επαφές με τα μέσα ενημέρωσης. Η πλευρά της δικηγόρου του Γουάινσταϊν υποστηρίζει ότι η συνέντευξη δόθηκε την περασμένη Παρασκευή, πριν, δηλαδή, την επίμαχη δικαστική απόφαση.

Οι πέντε γυναίκες και οι επτά άνδρες ένορκοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα κρίνουν ένοχο ή όχι τον Γουάινστιν για δύο κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και δύο κατηγορίες βιασμού.

Στη συνέντευξη, η Ντόνα Ροτούνο αναφέρεται επίσης στο Tinder, επαναλαμβάνοντας την αμφιλεγόμενη άποψή της πως οι γυναίκες φέρουν ευθύνη για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τους. «Όταν επιστρέφεις σπίτι με κάποιον επειδή έκανες δεξιά στην οθόνη του κινητού σου, το να συμπεριφέρεσαι σαν να μην έχεις ιδέα σε τι συναινείς, μου φαίνεται γελοίο», σημείωσε η ίδια.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ