ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Διάσημοι και top models από το σπίτι - Δείτε το amfAR που μεταδόθηκε στο YouTube λόγω κορωνοϊού

Διάσημοι και top models από το σπίτι - Δείτε το amfAR που μεταδόθηκε στο YouTube λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Αν δεν είχε ξεσπάσει η πανδημία κορωνοϊού, η Carine Roitfeld θα είχε περάσεις αυτέ τις μέρες στις Κάννες όπου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών θα φιλοξενούσε το φημισμένο γκαλά amfAR στο Hotel du Cap-Eden-Roc.

Το γκαλά, που στόχο έχει την ενίσχυση οργανισμών στη μάχη κατά του AIDS, συγκεντρώνει κάθε χρόνο διάσημα μοντέλα και σελέμπριτις όλο τον κόσμο, αλλά φέτος δεν μπόρεσε να διεξαχθεί λόγω των συνθηκών.

Όμως το CR Runway και το YouTube συνεργάστηκαν για να βρουν τη λύση και η πρώτη επίδειξη μόδας από το σπίτι έκανε το ντεμπούτο της με τις Kim Kardashian Karlie Kloss, Hailey Bieber, Joan Smalls, Karen Elson, Irina Shayk, Ashley Graham, Eva Herzigova, Alessandra Ambrosio και πολλές ακόμη διασημότητες.

Σχεδιαστές όπως οι Virgil Abloh, Diane von Furstenberg, Maria Grazia Chiuri και Alexander Wang εμφανίστηκαν να μιλούν από τα σπίτια τους όπου περνάνε την περίοδο του lockdown.

Tο διαδικτυακό θέαμα φέτος είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει και να βοηθήσει το AmfAR Fund to Fight COVID-19, το οποίο θεσπίστηκε εκτάκτως λόγω της πανδημίας.

Πριν ξεκινήσει η πασαρέλα, στα μοντέλα δόθηκαν μαθήματα από κορυφαίους στιλίστες μαλλιών και μακιγιάζ, μανικιουρίστες και παραγωγούς σόου. Αλλά, στη συνέχεια ήταν σαφές ότι αυτές ήταν απλώς κατευθυντήριες γραμμές, καθώς πρωταγωνίστησε ο αυτοσχεδιασμός.

 
Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ