«Δεν είχα καταλάβει τι έκανα στο πρόσωπό μου», λέει η Μέλανι Γκρίφιθ μιλώντας πρώτη φορά για τις ακραίες πλαστικές

«Δεν είχα καταλάβει τι έκανα στο πρόσωπό μου», λέει η Μέλανι Γκρίφιθ μιλώντας πρώτη φορά για τις ακραίες πλαστικές Facebook Twitter
«Ήμουν πολύ πληγωμένη και πήγα σε ένα διαφορετικό γιατρό όπου αρχίσαμε να αλλάζουμε όλα αυτά τα σκατά που η άλλη γιατρός μου είχε βάλει στο πρόσωπο. Ελπίζω πως δείχνω πιο φυσιολογική τώρα»
0

Η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ, που πρωταγωνιστεί στο νέο φιλμ του Τζέιμς Φράνκο «The Disaster Artist» και ετοιμάζεται για μια κόμη ταινία με τον Αλ Πατσίνο έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Porter καλύπτοντας θέματα που την έχουν κάνει πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντς, όπως τα διαζύγια, οι πλαστικές επεμβάσεις και οι εθισμοί της.

Μίλησε για τους γάμους της με τους ηθοποιούς Ντον Τζόνσον και Αντόνιο Μπαντέρας. Με τον πρώτο παντρεύτηκε δύο φορές και χώρισε τελευταία φορά το 1996, και με τον Μπαντέρας χώρισε το 2014. Η Γκρίφιθ είπε πως: «Προσωπικά, εγκλωβίστηκα και δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να ξανασυμβεί αυτό. Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή, θέλω να κάνω αυτά που επιθυμώ».

Στην ίδια συνέντευξη, συζήτησε για το πώς η μάχη της με τον εθισμό στο αλκοόλ επηρέασε τη σχέση της με τα παιδιά της Αλεξάντερ Μπάουερ, Ντακότα Τζόνσον και Στέλα Μπαντέρας. «Ήμουν μια απόλυτα λειτουργική  μαμά», είπε. «Δεν ήταν ότι ήμουν μια μεθυσμένη στα πατώματα.  Δεν έκανα κάποια πράγματα που ίσως έπρεπε να είχα κάνει, αλλά, κυρίως, ήμουν εκεί για τα παιδιά μου. Είχαν ένα είδος προνομιακής, ελέυθερης ζωής, όπως αυτή των τσιγγάνων». Η Γκρίφιθ έχει κάνει τρεις φορές εισαγωγή σε κέντρα αποτοξίνωσης-  πρώτη φορά το 1988 και κατόπιν το 2000 και το 2009.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά και για τις πλαστικές της επεμβάσεις που την έκαναν να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών με τίτλους όπως «Δείτε πώς έγινε η Γκρίφιθ». Εξήγησε πως για μερικές από της επιλογές που έκανε ως προς την πλαστική χειρουργική, ήρθε αντιμέτωπη με πολύ άσχημες αντιδράσεις. Είπε ωστόσο ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει στο πρόσωπό της έως ότου οι άνθρωποι γύρω της άρχισαν να λένε «Θεέ μου, τι έχει κάνει αυτή;».

«Ήμουν πολύ πληγωμένη και πήγα σε ένα διαφορετικό γιατρό όπου αρχίσαμε να αλλάζουμε όλα αυτά τα σκατά  που η άλλη γιατρός μου είχε βάλει στο πρόσωπο. Ελπίζω πως δείχνω πιο φυσιολογική τώρα», είπε η ηθοποιός.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκεί που οι πλαστικές στήθους παράγουν ακτιβισμό

Διεθνή / Εκεί που οι πλαστικές στήθους παράγουν ακτιβισμό

Μετά από δεκαετίες σιωπής και εκατομμύρια επικίνδυνων πλαστικών επεμβάσεων, μία δημοσιογράφος που παρουσίασε επιπλοκή μετά το χειρουργείο φέρνει στο φως σκάνδαλο μεγαλογιατρών που χειρουργούσαν χωρίς πτυχία
THE LIFO TEAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM
In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ