«Δεν έχει γκρίνια σήμερα»- Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας

Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας: Δεν έχει γκρίνια σήμερα Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook - Finos Film
0

Η Φίνος Φιλμ ανήρτησε στα social media ένα βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας επισημαίνοντας πως «δεν έχει γκρίνια σήμερα».

Σκηνές από πολύ γνωστές και επιτυχημένες ταινίες της Φίνος Φιλμ συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο, το οποίο ήδη έχει προσελκύσει πλήθος σχολίων.

Χρόνης Εξαρχάκος, Θανάσης Βέγγος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ζωή Λάσκαρη, Κατερίνα Γιουλάκη, Νίκος Ρίζος, Μάρθα Καραγιάννη και πολλοί άλλοι αστέρες της Φίνος Φιλμ «ξεσπούν», με τις σκηνές από τις ταινίες να ταξιδεύουν τον θεατή στην εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Στο βίντεο της Φίνος Φιλμ συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Νύχτα Γάμου», «Ο Ψεύτης», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης» και «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια».

Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, αναφέρεται: «Δεν έχει γκρίνια σήμερα. Ανεχόμαστε τα πάντα! Η παγκόσμια ημέρα Ανεκτικότητας ορίστηκε από την UNESCO το έτος 1995 και γιορτάζεται στις 16 Νοεμβρίου. Η ανεκτικότητα είναι η οικοδόμηση για την ελεύθερη ροή ιδεών, τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τον κοινό πολιτισμό για την αμοιβαία κατανόηση. Η ανεκτικότητα είναι επίσης μία κατάσταση ειρήνης, όπου υπάρχει η αρμονία που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΑΚΡΙΘΑΚΗΣ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΥΜΑ ROLEX

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM