«Ανόητη και αηδιαστική» - Η σύντροφος του Μαραντόνα δέχεται επιθέσεις για την γούνα της

«Ανόητη και αηδιαστική» - Η σύντροφος του Μαραντόνα δέχεται επιθέσεις για την γούνα της Facebook Twitter
0

Παρουσία του Προέδρου της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, σε αίθουσα του Κρεμλίνου, η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Ρώσος Πρόεδρος άνοιξε τη διαδικασία, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, και στον χαιρετισμό του υπογράμμισε: «Η χώρα μας περιμένει με ανυπομονησία τη διοργάνωση και έχει την πρόθεση να τη διεξάγει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Θα κάνουμε τα πάντα για να τη μετατρέψουμε σε μία μεγάλη αθλητική γιορτή. Καλώ όλους τους φιλάθλους στη Ρωσία. Ραντεβού το 2018!».

Την κλήρωση των ομίλων διενήργησαν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Γκόρντον Μπανκς, ο Λοράν Μπλαν, ο Καφού, ο Ντιέγκο Φορλάν, ο Φάμπιο Καναβάρο, ο Κάρλες Πουγιόλ και ο 91χρονος Νικίτα Σιμονιάν, ενώ παρουσιαστής ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ μαζί με τη Ρωσίδα δημοσιογράφο Μαρία Κομαντνάγια (ευπρεπώς ενδεδυμένη, όπως της είχαν επίμονα ζητήσει φίλαθλοι από το Ιράν...).

«Ανόητη και αηδιαστική» - Η σύντροφος του Μαραντόνα δέχεται επιθέσεις για την γούνα της Facebook Twitter

Μια από τις πιο συζητημένες παρουσίες στο χθεσινό γκαλά ήταν αυτή της νεαρής συντρόφου του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η 27χρονη Ολίβια Ρότσιο συνόδευσε τον θρύλο του ποδοσφαίρου στο Κρεμλίνο, φορώντας μια γούνα που μπορεί στο μυαλό της να φάνταζε ως ιδανική επιλογή για την κρύα Ρωσία, αλλά για τους φιλόζωους ήταν κόκκινο πανί.

Η γούνα της Olivia σχολιάστηκε πολύ και δέχθηκε επικρίσεις στο Twitter.

Το γούνινο παλτό από αιλουροειδές (αναφέρεται πως είναι γούνα από τίγρη) προκάλεσε την οργή φιλόζωων που την «στόλισαν» σε μηνύματα και την χαρακτήρισαν «αηδιαστική» και «ανόητη».

Κάποιοι βρήκαν τις ομοιότητες με τον χαρακτήρα της Disney Κρουέλα ντε Βιλ ενώ μέλη ομάδας προστασίας των ζώων έγραψαν: «Όσο ξανθιά κι αν γίνει με τη βαφή μαλλιών, η ψυχή της παραμένει πιο μαύρη από το κάρβουνο. Η Ολίβια Ρότσιο με ένα νεκρό ζώο που απειλείται με εξαφάνιση στην πλάτη της».

«Ανόητη και αηδιαστική» - Η σύντροφος του Μαραντόνα δέχεται επιθέσεις για την γούνα της Facebook Twitter
«Ανόητη και αηδιαστική» - Η σύντροφος του Μαραντόνα δέχεται επιθέσεις για την γούνα της Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ

Πολιτισμός / «Δεν είχαμε ιδέα»: Το κανόνι από τον «Καλό, τον Κακό και τον Άσχημο» βρέθηκε σε μουσείο της Ισπανίας

Πρόκειται για το κανόνι που χρησιμοποιείται σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, όταν ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ ανάβει ατάραχος το φυτίλι με το πούρο του για να σταματήσει τον Τούκο (Ίλαϊ Γουάλακ)
THE LIFO TEAM
Ο Ράμι Μάλεκ για το Όσκαρ του: «Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ξέρουν πώς είναι να νιώθεις μετανάστης»

Πολιτισμός / Ράμι Μάλεκ: «Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ξέρουν πώς είναι να νιώθεις μετανάστης»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Man I Love του Άιρα Σακς στις Κάννες, ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για τη νέα του ταινία, την αιγυπτιακή του καταγωγή και το βάρος του να γίνει ο πρώτος ηθοποιός αιγυπτιακής καταγωγής που κέρδισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν λύγισε στις Κάννες μιλώντας για τη στιγμή που «πέθανε για 25 λεπτά»

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν λύγισε στις Κάννες μιλώντας για τη στιγμή που «πέθανε για 25 λεπτά»

Στη συνέντευξη Τύπου για το Her Private Hell, ο Δανός σκηνοθέτης μίλησε συγκινημένος για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που, όπως είπε, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τον έκανε να επιστρέψει στο σινεμά.
THE LIFO TEAM
Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Τech & Science / Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Μια σειρά μικρού μήκους ταινιών, δημιουργημένων με τεχνητή νοημοσύνη από ερωτικά περιοδικά πριν από 50 χρόνια, παρουσιάστηκε στο περιθώριο των Καννών και προβάλλεται στο Cultpix, με κυκλοφορία σε Blu-ray και περιορισμένη έκδοση VHS.
THE LIFO TEAM
Η Τίλντα Σουίντον άνοιξε στην Αθήνα μια ντουλάπα γεμάτη φαντάσματα

Πολιτισμός / Η Τίλντα Σουίντον άνοιξε στην Αθήνα μια ντουλάπα γεμάτη φαντάσματα

Στο Onassis Ready, η έκθεση Ongoing και η περφόρμανς A Biographical Wardrobe μετατρέπουν τα ρούχα, τα αντικείμενα και τις καλλιτεχνικές φιλίες της Τίλντα Σουίντον σε ζωντανό αρχείο μνήμης, απώλειας και δημιουργικής συγγένειας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Γουίστλερ έκανε την ομορφιά σκηνικό, σκάνδαλο και καβγά

Πολιτισμός / Ο Γουίστλερ επιστρέφει στην Tate Britain: ο δανδής που έκανε τον Τάμεση ομίχλη και την ομορφιά πρόκληση

Η Tate Britain ανοίγει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αναδρομική του Τζέιμς ΜακΝιλ Γουίστλερ εδώ και 30 χρόνια, με τη διάσημη «Μητέρα του Γουίστλερ», τα νυχτερινά του Τάμεση και τα έργα που έκαναν την ομορφιά, την ατμόσφαιρα και την αφαίρεση να μοιάζουν προκλητικές στη βικτωριανή Βρετανία.
THE LIFO TEAM
«Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Πολιτισμός / «Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Στο Αυστριακό Περίπτερο της Μπιενάλε της Βενετίας, η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ στήνει ένα υγρό, γυμνό και άβολο θέαμα με τζετ σκι, ανθρώπινες καμπάνες και περφόρμερ μέσα σε φιλτραρισμένα ούρα.
THE LIFO TEAM
Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Πολιτισμός / Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Σε συζήτηση στις Κάννες, η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για την Παλαιστίνη, τους πολέμους και την ευθύνη της πολιτικής, λέγοντας ότι είναι θλιβερό να γίνονται τα φεστιβάλ οι μόνοι χώροι όπου επιτέπεται να μένουν ζωντανές αυτές οι συζητήσεις.
THE LIFO TEAM
Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Πολιτισμός / Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Με τον γενικότερο τίτλο «Δεν ταξίδεψα ποτέ στην Αυστραλία» ο σκηνοθέτης και μουσικός οργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις. Προβολές, installations, μια συναυλία και μια έκθεση φωτογραφίας, στη Στέγη, από τις 5 ως τις 7 Ιουνίου.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Στην πρεμιέρα του Fjord, η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με τουαλέτα Miss Sohee και θεαματική κάπα, παίζοντας στα όρια του νέου κανονισμού των Καννών για τα υπερβολικά σέξι ρούχα.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε στη Νέα Υόρκη έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων μέσα σε μία νύχτα, σε μια δημοπρασία που έσπασε ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Η εικόνα που έμεινε, όμως, ήταν η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM
Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM