Άλεξ Ροντρίγκεζ: Στο Met Gala η Κάιλι Τζένερ μιλούσε για το Instagram και τα πλούτη της - Τι απαντά η influencer

Άλεξ Ροντρίγκεζ: Στο Met Gala η Κάιλι Τζένερ μιλούσε για το Instagram και τα πλούτη της - Τι απαντά η influencer Facebook Twitter
1

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ μίλησε για το φετινό Met Gala και όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο τραπέζι όπου καθόταν με την αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ

Σε συνέντευξή του στο Sports Illustrated, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ ανέφερε με ποιους άλλους διάσημους κάθονταν στο ίδιο τραπέζι την λαμπερή βραδιά, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τι συζητούσε η Κάιλι Τζένερ.

«Είχαμε ένα υπέροχο τραπέζι. Ήταν ο μαύρος τύπος από το "The Wire" -Ίντρις Έλμπα, ναι, με την καινούργια του σύζυγο. Μια διάσημη τραγουδίστρια δίπλα μου, δεν ξέρω το όνομά της. Η Ντονατέλα Βερσάτσε. Είχαμε και την Κάιλι με την Κένταλ Τζένερ και έναν Ασιάτη από το "Rich Asians"», ανέφερε στην συνέντευξή του.

Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση, απασχολώντας σήμερα πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης, είναι το σχόλιό του για την Κάιλι Τζένερ. «Η Κάιλι Τζένερ μιλούσε για το Instagram και το κραγιόν της και πόσο πλούσια είναι», πρόσθεσε ο Άλεξ Ροντρίγκεζ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Had to take a selfie with @kimkardashian and Kanye! @jlo #MetGala #AllThePink

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Jamming to @cher at last night’s #MetGala! She crushed it, so much fun! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις


Μετά από αυτό, η Κάιλι Τζένερ αποφάσισε να του απαντήσει δημοσίως και να αποκαταστήσει την αλήθεια, διαψεύδοντας πως συζητούσε για τα πλούτη της εκείνη τη βραδιά. «Εμμμ, όχι δεν το έκανα. Μιλούσαμε μόνο για το Game of Thrones», έγραψε το διάσημο μοντέλο σε μήνυμα της στο Twitter, απαντώντας σε ένα άρθρο με τις δηλώσεις του Ροντρίγκεζ.


Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο το περιοδικό Forbes ανακήρυξε την Κάιλι Τζένερ ως την μικρότερη σε ηλικία δισεκατομμυριούχο παγκοσμίως και την νεαρότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο όλων των εποχών, με την περιουσία της να εκτιμάται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια χάρη στην επιτυχημένη εταιρία καλλυντικών της Kylie Cosmetics.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM
ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια