Ακτιβιστές διέκοψαν την παρουσίαση της Καρντάσιαν

Ακτιβιστές διέκοψαν την παρουσίαση της Καρντάσιαν Facebook Twitter
8

Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων διέκοψαν την παρουσίαση του βιβλίου της Κιμ Καρντάσιαν στη Νέα Υόρκη, ως διαμαρτυρίας για τις γούνες που συχνά φορά η σταρ των ριάλιτι.

Η εισβολή των ακτιβιστών στο χώρο της παρουσίασης έγινε την ώρα που η Καρντάσιαν υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές της. Κρατούσαν πανό και αφίσες και φώναζαν συνθήματα όπως «ντροπή σου!».

Η ίδια πάντως συνέχισε ατάραχη να βάζει την υπογραφή της στο πόνημα της που έχει τίτλο «Selfish» και είναι ένας οδηγός, απόσταγμα της εμπειρίας της,  για το πώς να βγάζει κανείς καλύτερες σέλφις.

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ