Αγανακτισμένος με τα τρολς που σχολιάζουν συνεχώς αρνητικά την σύζυγό του, Χέιλι Μπάλντουιν, είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ που αποφάσισε να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν για fake σχέση ως εκδίκηση προς την Σελένα Γκόμεζ.

 

Ο διάσημος τραγουδιστής, που πρόσφατα αποκάλυψε πως δίνει μάχη με την κατάθλιψη, έγραψε μια μακροσκελή απάντηση σε έναν χρήστη στο Instagram, ο οποίος τον κατηγόρησε πως παντρεύτηκε το μοντέλο απλώς και μόνο για να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του, Σελένα Γκόμεζ. 

 

Ο χρήστης @jaileyisajoke, που έχει έναν λογαριασμό όπου επικρίνει συνεχώς την Χέιλι, σχολίασε κάτω από την τελευταία φωτογραφία του Τζάστιν με το μοντέλο: «ΔΕΝ είσαι ερωτευμένος με την Χέιλι! Την παντρεύτηκες μόνο για να εκδικηθείς την Σελένα Γκόμεζ και επιπλέον η Χέιλι κοιμάται με άντρες όπως ο Σον Μέντες για την δόξα και είναι ρατσίστρια». 

 

«Αγαπούσα την Σελένα, αλλά η Χέιλι είναι η γυναίκα μου»: Ο Τζάστιν Μπίμπερ απαντά στα περί fake σχέσης

 

Ο 25χρονος τραγουδιστής, αφού έκανε σκρίνσοτ το σχόλιο, αποφάσισε να το αναδημοσιεύσει στο Instagram του, μαζί με την απάντηση προς τον χρήστη. 

 

«Αγαπούσα την Σελένα, αλλά η Χέιλι είναι η γυναίκα μου»: Ο Τζάστιν Μπίμπερ απαντά στα περί fake σχέσης

 

«Σταματήστε να στέλνετε σε μένα και την Χέιλι τέτοια μηνύματα. Αν με αγαπάμε, κάντε σκρίνσοτ αυτό το σχόλιο και αναδημοσιεύστε το παντού», έγραψε στην ανάρτησή του, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα «ανώριμο και άρρωστο» τον χρήστη και την Χέιλι «το καλύτερο που μου έχει συμβεί ποτέ». 

 

 

«Είσαι ανώριμος. Το γεγονός πως έχεις έναν λογαριασμό αφιερωμένο στο να κράζεις την γυναίκα μου και εμένα είναι εντελώς παρανοϊκό. Γιατί να αφιέρωνα όλη τη ζωή μου για να παντρευτώ κάποια ώστε να εκδικηθώ την πρώην μου; Οποιοσδήποτε πιστεύει κάτι τέτοιο είναι κακόβουλος ή δέκα χρόνια μεγαλύτερος ή μικρότερος επειδή ένα λογικό άτομο δεν μιλάει ούτε σκέφτεται έτσι. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι», έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ. 

 

 

Και συνεχίζει: «Αγάπησα και αγαπώ την Σελένα και πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αλλά είμαι τρελά ερωτευμένος με την γυναίκα μου και είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί ποτέ στην ζωή μου». 

 

«Αγαπούσα την Σελένα, αλλά η Χέιλι είναι η γυναίκα μου»: Ο Τζάστιν Μπίμπερ απαντά στα περί fake σχέσης

 

Στην ανάρτησή του, ο Μπίμπερ είπε επίσης πως από εδώ και στο εξής σκοπεύει να αγνοεί τέτοιου είδους μηνύματα, τονίζοντας πως τα λόγια του είναι η απάντηση σε όλα τα σχόλια πως «πάντα επιστρέφει στην Σελένα» ή «η Σελένα είναι καλύτερη για εκείνον». «Δεν έχετε ιδέα για την ζωή μου και τι είναι καλύτερο για εμένα!! Η Χέιλι είναι γυναίκα μου, τελεία. Αν δεν σας αρέσει και δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, μην πείτε απολύτως τίποτα», κατέληξε. 

 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Σελένα Γκόμεζ είχαν σχέση από το 2009 μέχρι το 2018, διάστημα στο οποίο συνεχώς χώριζαν και τα έβρισκαν ξανά. Το 2017 έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να είναι μαζί αλλά στα τέλη του 2018 έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους. 

 

Λίγους μήνες αργότερα, ο Μπίμπερ επανασυνδέθηκε με την Χέιλι Μπάλντουιν, με την οποία είχαν παλιότερα σχέση, της έκανε πρόταση γάμου τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκαν. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

very thankful ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις