Το 23χρονο μοντέλο από τη Ρωσία ζήτησε συγνώμη για τη φωτογράφιση που προκάλεσε οργή στο Ντουμπάι

Το 23χρονο μοντέλο από τη Ρωσία ζήτησε συγνώμη για τη φωτογράφιση που προκάλεσε οργή στο Ντουμπάι Facebook Twitter
0

Το 23χρονο μοντέλο από τη Ρωσία που κατάφερε αρχικά να εντυπωσιάσει και στη συνέχεια να εξοργίσει με την παρακινδυνευμένη της φωτογράφιση, έσπασε τελικά τη σιωπή της και μίλησε για όσα έγιναν πριν και μετά το shooting στον ουρανοξύστη.

Κρεμασμένη στο κενό από τον 73ο όροφο του Cayan Tower στο Ντουμπάι, η Viki Odintcova, δεν πέρασε απαρατήρητη από τις αρχές και η αστυνομία την κάλεσε να υπογράψει μια δέσμευση πως δεν θα ξαναθέσει σε κίνδυνο τη ζωή της ενώ της έκανε και αυστηρή επίπληξη επειδή δεν είχε πάρει άδεια.

Το 23χρονο μοντέλο από τη Ρωσία ζήτησε συγνώμη για τη φωτογράφιση που προκάλεσε οργή στο Ντουμπάι Facebook Twitter

Σφοδρή ήταν και η κριτική που της ασκήθηκε από την εταιρία διαχείρισης του ουρανοξύστη καθώς δεν είχε παρθεί καμία άδεια για την εκτέλεση μιας τόσο παράτολμης φωτογράφισης.

Σε συνέντευξή της μετά τη θύελλα αντιδράσεων η 23χρονη αναφέρει πως μεγάλη ήταν και η ενόχληση από τους γονείς της καθώς της έβαλαν να δεσμευτεί πως δεν θα το ξανακάνει

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως έχει συμφωνήσει να μην κάνει ξανά μια τόσο παρακινδυνευμένη φωτογράφιση και κάλεσε τους εκατομμύρια θαυμαστές της να μην διανοηθούν να επιχειρήσουν αυτό που έκανε εκείνη.

Μιλώντας από τη Μόσχα, η Odintcova ισχυρίστηκε η τρομακτική σκηνή ήταν κάτι που συμφωνήθηκα την τελευταία στιγμή με το φωτογράφο Alexander Mavrin.

Το 23χρονο μοντέλο από τη Ρωσία ζήτησε συγνώμη για τη φωτογράφιση που προκάλεσε οργή στο Ντουμπάι Facebook Twitter
Το 23χρονο μοντέλο από τη Ρωσία ζήτησε συγνώμη για τη φωτογράφιση που προκάλεσε οργή στο Ντουμπάι Facebook Twitter


«Δεν είχαμε σκεφτεί πώς να το κάνουμε, δεν έγιναν πρόβες, αλλά ήταν απόφαση της στιγμής», είπε η 23χρονη που αποκάλυψε πως ο άντρας με το μούσι που την κρατάει ήταν ο Oleg Sherstyachenko, ένας γνωστός κασκαντέρ. Αυτή του η ιδιότητα ήταν που την έκανε να τον εμπιστευτεί και να αφεθεί κυριολεκτικά στα χέρια του.

Μιλώντας πάντως για το πώς κατάφεραν να κάνουν κάτι τέτοιο χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, αναφέρει πως κανείς δεν τους εμπόδισε. Είπε πως πέρασαν 40 λεπτά στη οροφή χωρίς να τους εμποδίσει κανείς και πως όταν εισήλθαν στον ουρανοξύστη το μόνο που έκαναν ήταν α να δείξουν τις ταυτότητές τους. Για το φινάλε της συνέντευξης στη Daily Mail, ζήτησε και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, αλλά αρνήθηκα κατηγορηματικά πως όλο αυτό έγινε για τη δημοσιότητα και για να κερδίσει likes instagram.

Σημειώνεται πάντως πως η 23χρονη πλέον μετρά πάνω από 3,3 εκατ. ακόλουθους στο instagram - και ο αριθμός αυτός έγινε τόσο μεγάλος τις τελευταίες μέρες...

Το 23χρονο μοντέλο από τη Ρωσία ζήτησε συγνώμη για τη φωτογράφιση που προκάλεσε οργή στο Ντουμπάι Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ