Basket League: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Basket League: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός Facebook Twitter
Basket League: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Οριστική η απόφαση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στέφει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό.

Έπειτα από μία πολύωρη σύσκεψη, σύμφωνα με το sport24.gr, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών αποφάσισε να στέψει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό ψηφίζοντας παράλληλα υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος.

Βάσει της ψηφοφορίας που έγινε, στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναδείχθηκε πρωταθλητής για την αγωνιστική περίοδο 2019/20, ενώ αποφασίστηκε να μην υπάρξει υποβιβασμός για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Όσο για τη σεζόν 2020/21, οι ομάδες συζητούν να υπάρχει εγγυητική ύψους 200.000 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα, ώστε να υπάρχει κάλυψη σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσκολίας ρευστότητας για τους μισθούς των αθλητών.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος με ρεκόρ 18-2 κι ακολουθεί η ΑΕΚ με 16-4 ενώ ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε επίσης να μην υποβιβαστούν Άρης και ΠΑΟΚ.

Τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν ακόμα, ότι οι δύο ομάδες που θα ανέβουν από την Α2 κατηγορία θα αγωνιστούν κανονικά ενώ αν δεν είναι σε θέση να το κάνουν, για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν πρόκειται να αντικατασταθούν.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM