«Σας θαυμάζω. Σας ευγνωμονώ» - Η Σάρον Στόουν εμψυχώνει τον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό

«Σας θαυμάζω. Σας ευγνωμονώ» - Η Σάρον Στόουν εμψυχώνει τον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό Facebook Twitter
0

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρον Στόουν έστειλε σήμερα μήνυμα συμπαράστασης στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό και τους εργαζόμενούς του και εξήρε την «αποτελεσματικότητα» και την «αξιοπρέπεια» που επιδεικνύουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Βλέπω βίντεο όπου μπαίνετε στα σπίτια για να μεταφέρετε τα θύματα του κορονοϊού. Βλέπω πώς κάνετε τη δουλειά σας με την καρδιά σας. Γνωρίζω ότι θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές σας για να βγάλετε εις πέρας την αποστολή σας», λέει η διάσημη πρωταγωνίστρια σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό στο Twitter του ιταλικού Ερυθρού Σταυρού.

«Θέλω μόνο να σας πω σε ποιο βαθμό σας θαυμάζω, πόσο όλο αυτό που κάνετε μετρά στα μάτια μου (...). Σας βλέπω να κάνετε τη δουλειά σας σιωπηλά, αποτελεσματικά, με τόση αξιοπρέπει και προσοχή» σημειώνει η Στόουν, εμφανώς συγκινημένη ενώ φορά μια φόρμα με το σήμα του Ερυθρού Σταυρού.

«Είμαι στο πλευρό σας. Σας βλέπω. Η καρδιά μου είναι μαζί σας. Είμαι τόσο ευγνώμων προς εσάς, εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού. Βαθιά βαθιά ευγνώμων. Και προσεύχομαι για εσάς κάθε στιγμή του έργου σας» συμπληρώνει η Σάρον Στόουν.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM