ΦΩΤΙΕΣ

Κορωνοϊός - Formula 1: Αναβλήθηκαν τα Γκραν Πρι σε Ολλανδία, Ισπανία και Μονακό

Κορωνοϊός - Formula 1: Αναβλήθηκαν τα Γκραν Πρι σε Ολλανδία, Ισπανία και Μονακό Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Αναβλήθηκαν τα γκραν πρι της Formula 1 σε Ολλανδία, Ισπανία και Μονακό με την διοργανώτρια αρχή να τοποθετεί την έναρξη της σεζόν «μετά τον Μάιο». 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Formula 1 έκανε γνωστό ότι αναβάλλονται τα γκραν πρι σε Ολλανδία, Ισπανία, αλλά και το Μονακό. Η διοργανώτρια αρχή πήρε σήμερα (19/03) αυτή την απόφαση, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Με κοινή τους δήλωση η F1 και η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού (FIA) αναφέρουν ότι περιμένουν να ξεκινήσει η σεζόν «μόνο όταν αυτό καταστεί ασφαλές, οπότε το πιθανότερο είναι μετά τον Μάιο».

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη αναβληθεί οι τέσσερις πρώτοι αγώνες του πρωταθλήματος σε Αυστραλία, Μπαχρέιν, Βιετνάμ και Κίνα χωρίς να έχει ανακοινωθεί αν και πότε θα πραγματοποιηθούν αυτοί.

Μετατέθηκε το Ράλι του Λε Μαν «24 Ώρες»

Χθες γνωστοποιήθηκε ότι το θρυλικό Ράλι του Λε Μαν «24 Ώρες» μετατέθηκε χρονικά κι αντί για τις 13 και 14 Ιουνίου θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.  «Ως αποτέλεσμα της εξέλιξης των θεμάτων υγείας που συνδέονται με τον κορονοϊό και τους τρέχοντες περιορισμούς στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο, η "Automobile Club de l΄ Ouest" (ACO), διοργανωτής των "24 Ωρών" του Λε Μαν, σε συνεννόηση με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA WEC και τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA), αποφάσισε να αναβάλει την 88η διοργάνωση των "24 Ωρών" του Λε Μαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η αναβολή του Λε Μαν οδηγεί σε επικαιροποίηση του ημερολογίου της FIA WEC, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα», πρόσθεσαν οι διοργανωτές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Αθλητισμός / ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Η τοποθέτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς προστέθηκε σε ένα κύμα διεθνούς θλίψης για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος είχε παντρευτεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία και είχε τρία παιδιά
LIFO NEWSROOM
Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Αθλητισμός / Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Ο 25χρονος επιθετικός της Πέναφιελ, Αντρέ Σίλβα, βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον αδελφό του, Ντιόγκο Ζότα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Αμόρα της Ισπανίας
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αφήσει την καριέρα του στη μέση; « Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Αθλητισμός / Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται να αφήσει την καριέρα του στη μέση: «Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Ρογέ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα στη μέση του
LIFO NEWSROOM