Χειροπέδες σε αστυνομικό –Έκανε ένοπλες ληστείες

Χειροπέδες σε αστυνομικό –Έκανε ένοπλες ληστείες Facebook Twitter
Συνελήφθη αστυνομικός που έκανε ένοπλες ληστείες (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Χειροπέδες σε έναν συνάδελφό τους πέρασαν αστυνομικοί, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αγία Παρασκευή, καθώς συνέλαβαν αστυφύλακα ο οποίος κατηγορείται για ληστείες κατ' εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.


Μάλιστα, λίγο πριν από τη σύλληψή του, ο 29χρονος είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, αφαιρώντας συνολικά 690 ευρώ. Ο 29χρονος κατετάγη στην αστυνομία το 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής. Ήδη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.


Από την έρευνα που έγινε μετά τη σύλληψή του, προέκυψε ότι ο αστυνομικός είχε διαπράξει άλλες 9 ένοπλες ληστείες από τον περασμένο Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, «χτύπησε» οχτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και ένα περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, με συνολική λεία περίπου 4.400 ευρώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM