Κιμ και Κάνιε έκαναν δώρο στη Νορθ ένα τζάκετ του Μάικλ Τζάκσον για τα Χριστούγεννα

Κιμ και Κάνιε έκαναν δώρο στη Νορθ ένα τζάκετ του Μάικλ Τζάκσον για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
0

Για τα Χριστούγεννα η Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ έκαναν δώρο στην κόρη τους, Νορθ ένα τζάκετ του Μάικλ Τζάκσον

Την Παραμονή των Χριστουγέννων η 39χρονη σταρ δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια σειρά από βίντεο, αποκαλύπτοντας πως μαζί με τον 42χρονο σύζυγό της, έκαναν δώρο στην 6χρονη κόρη τους το βελούδινο τζάκετ που είχε φορέσει κάποτε ο Μάικλ Τζάκσον, σε έξοδο με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. 

Κιμ και Κάνιε έκαναν δώρο στη Νορθ ένα τζάκετ του Μάικλ Τζάκσον για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Η Κιμ Καρντάσιαν εξήγησε πως με τον Κάνιε αγόρασαν το τζάκετ σε μια δημοπρασία και πως η Νορθ «είναι πραγματικά μεγάλη θαυμάστρια του Μάικλ Τζάκσον». Το τζάκετ είχε στις τσέπες του επίσης φωτογραφίες από τον τραγουδιστή να φορά το σύνολο, στο πλευρό της διάσημης ηθοποιού.

Κιμ και Κάνιε έκαναν δώρο στη Νορθ ένα τζάκετ του Μάικλ Τζάκσον για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

«Για τα Χριστούγεννα, εγώ και ο Κάνιε δώσαμε στη Νορθ αυτό το τζάκετ και ήταν εκείνο που φόρεσε με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Η Νόρθ είναι μεγάλη φαν του Μάικλ Τζάκσον και ξέραμε πως θα το λατρέψει... Βάλαμε να το στενέψουν ώστε να μπορεί να το φορέσει, αλλά τα μανίκια θα μπορούν να μακρύνουν ώστε αργότερα να τα ξεδιπλώσει και να το φοράει όσο μεγαλώνει, να το έχει σε όλη τη ζωή της. Η Νορθ είναι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη», εξήγησε η Κιμ στο βίντεο. 

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε φορέσει το συγκεκριμένο τζάκετ στο πάρτι για τα 65α γενέθλια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, στην προβολή της ταινίας «Ghost» στο Φεστιβάλ των Καννών το 1997. 

Κιμ και Κάνιε έκαναν δώρο στη Νορθ ένα τζάκετ του Μάικλ Τζάκσον για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM