Ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε πως δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια

Ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε πως δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια Facebook Twitter
0

Ο Μπραντ Πιτ πήρε συνέντευξη από τον Άντονι Χόπκινς για το περιοδικό Interview όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς επανασυνδέεται με τα συναισθήματά του ενώ μεγαλώνει.

Όταν ο Άντονι Χόπκινς τον ρώτησε αν κλαίει συχνά, ο 55χρονος ηθοποιός απάντησε: «Είμαι αρκετά διάσημος για το ό,τι δεν κλαίω. Έχω να κλάψω περίπου 20 χρόνια».

Ωστόσο πρόσθεσε πως μεγαλώνοντας, έχει διαπιστώσει πως επηρεάζεται ολοένα και περισσότερο συναισθηματικά από όσα συμβαίνουν γύρω του. «Πλέον βλέπω τον εαυτό μου, σε αυτή τη φάση, να συγκινούμαι πιο πολύ, να συγκινούμαι από τα παιδιά μου, τους φίλους μου, από ειδήσεις. Απλώς συγκινούμαι», είπε ο ίδιος.

Ο Μπραντ Πιτ σημείωσε στη συνέχεια πως θεωρεί ότι είναι καλό που επανασυνδέεται με τα συναισθήματά του, λέγοντας: «Δεν ξέρω πού θα πάει, αλλά νομίζω πως είναι καλό σημάδι».

Ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε πως δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια Facebook Twitter
Ο Μπραντ Πιτ πήρε συνέντευξη από τον Άντονι Χόπκινς για το περιοδικό Interview.

Μετά την παραδοχή του, ο Άντονι Χόπκινς έσπευσε να του πει πως με τον καιρό θα πρέπει να περιμένεις περισσότερες συγκινητικές στιγμές. Ο 81χρονος ηθοποιός, που αποκάλυψε πως ο ίδιος κλαίει με το παραμικρό, είπε χαρακτηριστικά: «Θα δεις μεγαλώνοντας ότι απλώς θες να κλαις. Δεν έχει καν να κάνει με θρήνο, έχει να κάνει με το μεγαλείο της ζωής». 

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Μπραντ Πιτ εξομολογήθηκε επίσης στον Άντονι Χόπκινς πως ακόμη «παλεύει» με «τις ευθύνες», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι εννοεί. «Συνειδητοποιώ, ως πράξη συγχώρεσης προς τον εαυτό μου για τις επιλογές που έκανα και για τις οποίες δεν είμαι περήφανος, πως πλέον εκτιμώ αυτά τα λοξοδρομήματα επειδή οδήγησαν σε λίγη σοφία, που οδήγησε σε κάτι άλλο. Δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο. Πάντα δίναμε μεγάλη σημασία στο λάθος, όμως η επόμενη κίνηση, αυτό που κάνεις μετά το λάθος, είναι εκείνο που ορίζει στην πραγματικότητα έναν άνθρωπο», κατέληξε ο Μπραντ Πιτ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά Grammy με latin αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με latin αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέϊλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορώνες, με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Πολιτισμός / Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την πανώλη του Ιουστινιανού, την αρχαιότερη καταγεγραμμένη πανδημία στον κόσμο, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
THE LIFO TEAM