Νεκρός ο Άντονι Γκράντι, πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Νεκρός ο Άντονι Γκράντι, πρώην παίκτης της ΑΕΚ Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός πρώην μπασκεμπολίστας της ΑΕΚ, Άντονι Γκράντι βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 40 ετών.


Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω Twitter από τον άλλοτε προπονητή του, Αρτς Μίλερ. Λεπτομέρειες για το θάνατο του 40χρονου αθλητή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Ο Γκράντι πέθανε ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του και το μόνο που αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ είναι πως ενεπλάκη σε κάποιον καβγά, χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Γκράντι, φρεσε την φανέλα του Πανελληνίου (2007-09), της ΑΕΚ (2010-11) και της Καβάλας (2012-13) κι είχε αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα (2007-09).

«Είναι τόσο σκληρό να μαθαίνω πως ένας από τους καλύτερους παίκτες μου είναι νεκρός (...) Απόλυτος Warrior και ένας από τους πιο ατρόμητους που συνάντησα ποτέ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μίλερ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του.

Με πληροφορίες από gazzetta / aek365

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ