Ναρκωτικά, ποτό και κινητά στις φυλακές Κομοτηνής

Ναρκωτικά, ποτό και κινητά στις φυλακές Κομοτηνής Facebook Twitter
0

Ναρκωτικά, ποτό και κινητά τηλέφωνα εντοπίστηκαν σε έρευνες στις φυλακές Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, τριάντα τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 28,7 γραμμαρίων, 2 κουβάδες αυτοσχέδιο ποτό σε κατάσταση ζύμωσης και δέκα κινητά τηλέφωνα, εντοπίστηκαν σε έκτακτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το πρωί σε θαλάμους των φυλακών Κομοτηνής, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, εξωτερικούς φρουρούς και αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Για την έρευνα αυτή ενημερώθηκε άμεσα ο εισαγγελέας Επόπτης, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM