Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες τα έβαλαν με τη φωτογράφιση με φίδια στο GNTM

Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες τα έβαλαν με τη φωτογράφιση με φίδια στο GNTM Facebook Twitter
0

Η νέα σειρά Άγριες Μέλισσες αναμετρήθηκε χθες με το GNTM όπου τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με ζωντανά φίδια.

Τα ποσοστά της τηλεθέασης στην prime time ζώνη της Δευτέρας μοιράστηκαν, όπως φαίνεται, αφού οι Άγριες Μέλισσες ήταν πρώτες και με διαφορά στο γενικό, με 30,5% έναντι 20,2% του Greece's Next Top Model αλλά στο δυναμικό κοινό, το ριάλιτι επικράτησε με βραχεία κεφαλή έναντι της σειράς. 

Αναλυτικά τα ποσοστά:

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 30,5%

GREECE'S NEXT TOP MODEL 20,2%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

GREECE'S NEXT TOP MODEL 27,7%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,5%

Δείτε πώς αντέδρασαν οι διαγωνιζόμενες όταν αντίκρισαν τα φίδια με τα οποία θα φωτογραφίζονταν

 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM