Καθαρίζουν ξανά τις παραλίες στα Καμένα Βούρλα - Τέλος σε παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες

Καθαρίζουν ξανά τις παραλίες στα Καμένα Βούρλα - Τέλος σε παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες Facebook Twitter
1

Σε εφαρμογή μπαίνει ξανά η επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες» στα Καμένα Βούρλα, ένα χρόνο μετά την σχετική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών για απομάκρυνση των πάσης φύσεως ημιμόνιμων κατασκευών στις ακτές.

Ειδικότερα, με εντολή των τοπικών αρχών, άρχισαν να ξηλώνονται οι πάσης φύσεως ημιμόνιμες κατασκευές, ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες οι οποίες δεν έχουν άδεια από τα Δημοτικά Συμβούλια, από τις παραλίες των Καμένων Βούρλων.

Η επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες» ξεκινά και πάλι μετά από εντολή που εξέδωσε πριν ένα χρόνο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Χάρης Λακαφώσης και η οποία αφορά σε όλο τον Μαλιακό και τον Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο.

Σύμφωνα με το lamiareport, o πρόεδρος της ΤΚ Δημήτρης Καραμανώλης ανάρτησε επίσης και τη σχετική απαγόρευση την οποία οφείλουν όλοι οι πολίτες να σεβαστούν, καθώς η μόνιμη τοποθέτηση κάποιων πραγμάτων στην παραλία, συνιστά ποινικό αδίκημα. «Ερχόμαστε..........Μην έχουμε πάλι τα περσινά τα κλάματα. Γι' αυτό και σας προειδοποιούμε!!!!», ανέφερε ο ίδιος σε μήνυμά του στα social media. 

Καθαρίζουν ξανά τις παραλίες στα Καμένα Βούρλα - Τέλος σε παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια