Η αποστομωτική απάντηση του Κρις Έβανς στους «διοργανωτές» του Straight Pride στη Βοστώνη

Η αποστομωτική απάντηση του Κρις Έβανς στους «διοργανωτές» του Straight Pride στη Βοστώνη Facebook Twitter
1

Ο Κρις Έβανς αποφάσισε να πάρει θέση σχετικά με την πρωτοβουλία τριών αντρών που θέλουν να διοργανώσουν «Straight Pride Parade» στην Βοστώνη, δίνοντας μια αποστομωτική απάντηση μέσω Twitter.

O γνωστός ηθοποιός, που έχει γεννηθεί στη Βοστώνη, απάντησε σε ένα tweet της Washington Post, που έκανε αφιέρωμα στην πρωτοβουλία των τριών αντρών, οι οποίοι θέλουν να διοργανώσουν ένα «Straight Pride», κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το Gay Pride αλλά με επίκεντρο τους στρέιτ. 

«Ουάου! Τέλεια πρωτοβουλία, παιδιά!! Μια σκέψη μόνο, αντί για παρέλαση "Straight Pride", τι θα λέγατε γι' αυτό: Την παρέλαση «προσπαθούμε απεγνωσμένα να θάψουμε τις δικές μας γκέι σκέψεις με το να είμαστε ομοφοβικοί επειδή κανείς δεν μας έμαθε πώς να έχουμε πρόσβαση στα συναισθήματά μας ως παιδιά"; Τι λέτε;», έγραψε με σαρκαστικό ύφος ο Κρις Έβανς. 


Για να ενισχύσει τα λεγόμενά του, ο Κρις Έβανς κοινοποίησε στη συνέχεια ένα άρθρο του συγγραφέα Τζέιμς Φελ, σημειώνοντας: «Αντί να καταφεύγετε αμέσως στον θυμό (που είναι βασικά απλώς φόβος για ό,τι δεν καταλαβαίνετε), ψάξτε λίγο για συμπόνοια και εξέλιξη».

«Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο χρειάστηκε ποτέ να αγωνιστώ ή να καταπολεμήσω, επειδή είμαι στρέιτ. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περηφανεύομαι γι' αυτό. Ευγνώμων για τα προνόμια που απολαμβάνω; Σίγουρα. Αλλά περήφανος; Δεν το βλέπω. Αυτό που βλέπω είναι πως αυτή η παρέλαση έχει λάθος όνομα. Δεν είναι "Straight Pride Parade". Θα έπρεπε να αποκαλείται "Παρέλαση του είμαι ένας ομοφοβικός μ@@@@ας"», ήταν τα λόγια που έγραψε ο Τζέιμς Φελ, τα οποία παρότρυνε ο Κρις Έβανς τους followers του να διαβάσουν.


Η ιδέα για το «Straight Pride» ξεκίνησε από τον Mark Sahady και δυο άλλους, που φιλοδοξούν να το διοργανώσουν στα τέλη Αυγούστου ως απάντηση στους εορτασμούς του Pride Month προς τιμής της κοινότητας LGBTQI. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια