Eurovision 2019: H εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα χορεύει το «Dancing Lasha Tumbai»

Eurovision 2019: H εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα χορεύει το «Dancing Lasha Tumbai» Facebook Twitter
1

Στη σκηνή της Eurovision 2019 ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα, που πέρυσι έφτασε στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends» μαζί με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlow και Verka Serduchka, που διαδοχικά ερμήνευσαν ο ένας τραγούδια του άλλου.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την εκρηκτική της χορογραφία, ενώ εμφανίστηκε με μια ολόσωμη διαφανή φόρμα κεντημένη με περισσότερα από 250.000 Swarowski, δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου ο οποίος την έντυσε και στον περσινό διαγωνισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Are you ready for tonight??? ⭐️⭐️⭐️ #eurovision2019 @vrettosvrettakos_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις


Την αυλαία άνοιξε η Conchita Wurst που τραγούδησε το «Heroes» του Σουηδού Mans Zelmerlow, που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό το 2015. Ο Mans Zelmerlow με τη σειρά του τραγούδησε το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα, που ανταποκρινόμενη στην τραγουδιστική πρόκληση, είπε το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai» του Ουκρανού Verka Serduchka, από το 2007. Η ενότητα έκλεισε με τον τελευταίο να ερμηνεύει το «Toy» της Νέτα, νικήτριας της περσινής Eurovision.

Στη συνέχεια, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, η Ελένη Φουρέιρα πλαισίωσε την Gali Atari στο «Hallelujah», με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα:

 
TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM