Τσίπρας για ομοφοβία και τρανσοφοβία - Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή, είναι πλούτος

Τσίπρας για ομοφοβία και τρανσοφοβία - Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή, είναι πλούτος Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, της αμφιφοβίας και της τρανσφοβίας, επισημαίνοντας πως η διαφορετικότητα είναι πλούτος για τις κοινωνίες. 

«Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή. Είναι πλούτος για τις κοινωνίες. Θέλουμε να ζήσουμε μαζί χωρίς τις διακρίσεις, το φόβο και το μίσος. Αυτή τη μέρα δεν ξεχνάμε το Ζακ και όλα τα άλλα θύματα του μίσους», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία να δηλητηριάζεται. Δεν θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην απειλή. Η απάντησή μας είναι η διεκδίκηση, οι αγώνες. Στο δρόμο γράφεται η ιστορία των αγώνων για την ισότητα και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων. Και οι αγώνες νικούν, γιατί η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια θα νικούν πάντα το φόβο και την οπισθοδρόμηση», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM