«Αξίζουμε καλύτερα»: Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστές μόνο πολίτες

«Αξίζουμε καλύτερα»: Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστές μόνο πολίτες Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Στη δημοσιότητα δόθηκε το κεντρικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ, στο οποίο δεν συμμετέχουν ηθοποιοί αλλά μόνο πολίτες που συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις περιοδείες του.

«Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα! #Αξίζουμε_καλύτερα #Ευρωεκλογές2019», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβάζοντας το κεντρικό σποτ της ΝΔ.

Η μείωση των φόρων, η δημιουργία πολλών νέων και καλών θέσεων εργασίας και η επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες είναι οι τρεις βασικές δεσμεύσεις της ΝΔ, όπως αναφέρουν από την Πειραιώς, στο κεντρικό της σποτ που παρουσιάστηκε πριν από λίγο.

Στο σποτ πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ζητεί τη στήριξη όλων των πολιτών για να αλλάξει πορεία η χώρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναδεικνύει την ανανέωση της ΝΔ και αναφέρεται στο ευρωψηφοδέλτιό της, στο οποίο, όπως τονίζει, δεν μετέχουν μόνον πολιτικοί, αλλά και πρόσωπα που έχουν γνώσεις και όρεξη για δουλειά και αξίζουν να γίνουν πολιτικοί.

Το μήνυμα των επικείμενων εκλογών είναι ξεκάθαρο, καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης. «Ψηφίζουμε για την ευρωβουλή, αλλά κυρίως ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα».

Σημειώνεται ότι το σποτ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, γυρίστηκε κυρίως στη διάρκεια των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν μετέχουν ηθοποιοί, καθώς όλα τα πρόσωπα που εμφανίζονται είναι πολίτες, που τον υποδέχθηκαν στις πόλεις τους. Για παράδειγμα η ελληνική σημαία που εμφανίζεται στην αρχή είναι από το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε στην Πάρο, ενώ σκηνές υπάρχουν από τις πρόσφατες περιοδείες του στα Τρίκαλα, την ορεινή Νάξο, τη Λάρισα και την πτήση επιστροφής από την Θεσσαλονίκη.

Το σποτ καταλήγει με πλάνα από την πρόσφατη εκδήλωση που παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ και το κεντρικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας «Αξίζουμε Καλύτερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Δείτε το προεκλογικό σποτ της ΝΔ:

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM