Μοτοσικλέτα παρέσυρε αγόρι 2,5 ετών στη Λευκάδα

Μοτοσικλέτα παρέσυρε αγόρι 2,5 ετών στη Λευκάδα Facebook Twitter
0

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται ένα αγόρι 2,5 ετών που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη Λευκάδα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην παραλία της Λυγιάς, όταν το παιδί, διέφυγε από τον έλεγχο του κηδεμόνα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από διερχόμενη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας 26χρονος.

Το αγόρι μεταφέρθηκε για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, ενώ ο 26χρονος, ο οποίος δεν είχε άδεια οδήγησης, συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το λιμεναρχείο Λευκάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Ελλάδα / Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Οι αρχές εξετάζουν αν στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα άτομα - Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία και μαρτυρίες πως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλα άτομα
THE LIFO TEAM