«Αντίο Καλ Ντρόγκο»: Ο Τζέισον Μόμοα ξύρισε το μούσι του και έχει σοβαρό λόγο

«Αντίο Καλ Ντρόγκο»: Ο Τζέισον Μόμοα ξύρισε το μούσι του και έχει σοβαρό λόγο Facebook Twitter
0

Ο Τζέισον Μόμοα, που έγινε γνωστός από τους ρόλους του στην ταινία «Aquaman» και στην τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του και εξηγεί τους λόγους. 

Σε ένα βίντεο διάρκειας 4 λεπτών, που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube, ο γνωστός ηθοποιός, εμφανίζεται να ξυρίζει το μούσι του μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, καθώς όπως λέει τελευταία φορά είχε ξυριστεί το 2012. 

Ο λόγος που αποφάσισε να κάνει την αλλαγή είναι για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τα πλαστικά απόβλητα. 


«Το κάνω απλώς για να ενημερώσω πως τα πλαστικά σκοτώνουν τον πλανήτη μας», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τζέισον Μόμοα, ενθαρρύνοντας τον κόσμο «να σώσει τον πλανήτη» μειώνοντας την κατανάλωση πλαστικού και επιλέγοντας στην θέση του αλουμίνιο.

Αφού παρουσιάζει διάφορες συσκευασίες από αλουμίνιο, η κάμερα γυρίζει ξανά προς το μέρος του, όπου εμφανίζεται πια χωρίς το μούσι. «Αντίο Ντρόγκο. Αντίο Άρθουρ Κάρι. Αντίο Ντέκλαν», λέει ο ηθοποιός, αναφερόμενος στους ρόλους του στα «Game of Thrones», «Aquaman» και «Frontier» αντίστοιχα.

«Έρχεται μια αλλαγή και είναι το αλουμίνιο...Πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτά τα πλαστικά μπουκάλια. Ο Aquaman προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί -για τα παιδιά μου, τα παιδιά σου, για τον κόσμο. Ας κάνουμε μια θετική αλλαγή για την υγεία του πλανήτη. Καθαρίστε τους ωκεανούς, καθαρίστε την στεριά», καταλήγει. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM