ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια o 59χρονος για το βιασμό του ανήλικου ανηψιού του

Με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια o 59χρονος για το βιασμό του ανήλικου ανηψιού του Facebook Twitter
0

Με ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης και αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου ο 59χρονος ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο ανηψιό του.

Ο 59χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία του κατ' εξακολούθηση βιασμού του 10χρονου αγοριού από το 2016, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ανήλικο αγόρι εξομολογήθηκε σε φιλικό του πρόσωπο ότι κακοποιείται από τον θείο του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον 59χρονο έπειτα από συστηματικές έρευνες καθώς κινείτο ανάμεσα στην πόλη του Ηρακλείου και σε κωμόπολη της ενδοχώρας απ' όπου κατάγεται ο 10χρονος. Η σύλληψή του έγινε μέσω αυτόφωρης διαδικασίας καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του για παράνομη οπλοκατοχή.

Αμέσως μετά ο 59χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Σύμφωνα με το neakriti, φαίνεται ότι υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του ανήλικου.

Ο 59χρονος διαψεύδει τον ανιψιό του και αρνείται όσα του αποδίδονται, ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Με πληροφορίες από Neakriti

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM