Για κλέισιμο τρεις τίτλοι της Condé Nast

Για κλέισιμο τρεις τίτλοι της Condé Nast Facebook Twitter
0

Σήμερα αναμένεται η μεγάλη ανακοίνωση της μαμάς εταιρείας Condé Nast για τρεις μεγάλους τίτλους περιοδικών, δύο εκ των οποίων θεωρούνται ιστορικοί.

Πρόκειται για τα: Gourmet (φημολογείτο πως θα ήταν το 'Bon Appétit'), το Modern Bride και το σχετικά νεότευκτο Cookie, που πρωτο-εκδόθηκε το 2005.

Η απόφαση για το κλείσιμο των περιοδικών ήρθε λίγο καιρό μετά τα συμπεράσματα μιας τρίμηνης έρευνας που διεξήχθη για λογαριασμό των εκδόσεων Condé Nast από την εξειδικευμένη εταιρεία ερευνών McKinsey & Co.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, που επικεντρώθηκε στα έσοδα / έξοδα της Condé Nast, η εταιρεία θα έπρεπε να προχωρήσει σε περικοπές budget της τάξεως του 25% από αρκετούς τίτλους της. Λόγος; Η δραματική πτώση στα διαφημιστικά έσοδα, ως αποτέλεσμα της γενικότερης οικονομικής κρίσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM