Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το πρώτο δελτίο της Έλλης Στάη στο Open

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το πρώτο δελτίο της Έλλης Στάη στο Open Facebook Twitter
0

Πρεμιέρα με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, έκανε χθες το δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη. 

Παρά την αναμονή για το ντεμπούτο του ανανεωμένου καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, το δελτίο ειδήσεων του Open κατάφερε να περάσει μόνο αυτό της ΕΡΤ σε ποσοστά.

Σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, από τις 19:00 έως τις 19:45 η Έλλη Στάη συγκέντρωσε 11,4% στο γενικό κοινό και 13,2% στο δυναμικό κοινό.

Πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ήταν το δελτίο ειδήσεων του Alpha με 22%, ενώ ακολούθησε το δελτίο του ΑΝΤ1 με 17,8%. Ο ΣΚΑΪ ήρθε τρίτος με 16,4% και, μία θέση πάνω από το Open, το Star συγκέντρωσε 13,9% (κατά μέσο όρο). Η ΕΡΤ προσέλκυσε το 5,7%.

Συνολικά, το βράδυ της Τετάρτης, από τις 20:00 έως τις 23:59 το Open σημείωσε 8% μέσο όρο. Την Τρίτη, μία ημέρα πριν την νέα πρεμιέρα του, είχε συγκεντρώσει 6,2% στο γενικό σύνολο (στο ίδιο χρονικό διάστημα) και 7,6% στο δυναμικό κοινό.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΑΡΕΤ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΟΥΕΛ

TV & Media / Ρόμπερτ Πάουελ: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του 81χρονου σήμερα «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ένας μικρός κινηματογράφος στο Halstead του Έσεξ, σύμφωνα με τον οποίο ο ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωσή του με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps»
THE LIFO TEAM